Imaginea nunții tale

joi, august 1, 2013 16:53
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNunta este unul din momentele cheie ale vieții. Și ne-am dori ca aceste momente să fie păstrate în imagini și secvențe video. Pentru a realiza aceasta este bine să apelăm la profesioniști, mai precis la fotograf nunta. La link-ul anterior, găsiți toate informațiile necesare pentru a avea la nuntă cea mai bună echipă de filmare. Sunt cameramani specializați în domeniul nunții, iar prezența lor nu va fi simțită pe parcursul întregii nunți. Se vor apropia de voi cu discreție, creativitate, interes și modestie. Vor prinde momentul, emoția și zâmbetul din ziua nunții voastre. Toate momentele speciale se vor regăsi în fotografiile și clipurile video de la nuntă. Echipa responsabilă cu portofoliul imaginea nunții tale mai poate face: filmare botez, fotografie botez, clipuri profesionale pentru botez, filmare și fotografiere alte evenimente, fotografie profesională de studio, diverse spoturi video și audio, copieri, multiplicări și prelucrări video, montaj filmări vacanțe, fotografie de produs, retuș fotografic.

De exemplu, în portofoliul imaginea nuntii tale sunt cuprinse momentele: cununie civilă, pregătiri, cununie religioasă, petrecere, ședințe foto. Pe site, click pe unul din link-urile anterioare, puteți vedea, și alege, unul din pachetele: pachet nuntă complet profesional, pachet nuntă complet standard, pachet botez complet profesional, pachet botez complet standard, pachete individuale profesionale, pachete individuale standard, opționale. Puteți lua legătura cu echipa imaginea nunții tale telefonic (pe site găsiți numărul de telefon) sau online, completând formular de pe site, de la pagina contact. Pentru a vă face o idee despre cum arată un pachet, haideți să vedem ce cuprinde, de exemplu, pachetul complet profesional pentru nuntă:

  • Pachet video 2 camere – Full HD 1920×1080
  • Nunta montaj SD (3-4 ore)
  • Nunta montaj Full HD (3-4 ore)
  • Nunta clip video (3-4 minute) din eveniment in formate SD si Full HD
  • Clip video-Love story – TTD
  • Fotocarte 40 pagini (30x40cm print pe hartie Kodak Endura, garantie 300 ani)
  • Fotografii: minim 1400 in format digital scrise pe DVD-uri personalizate
  • Sedinta foto – Prewedding – Love story – TTD
  • Prezență pe întreaga durată a evenimentului

Așadar, putem încerca să rămânem cu amintiri în cel mai bun și mai trainic format, dacă apelăm la portofoliul imaginea nuntii tale. De ce să apelăm la tot soiul de amatorisme ieftine, dacă putem folosi profesioniști pentru imaginea nunții. Ei știu cel mai bine să aleagă unghiul de filmare, momentul, decorul, lumina, poziția corpului, mimica feței si toate celelalte elemente care fac din evenimentul în sine, pentru noi, o capodoperă ce rezistă timpului. Așa cum se vede mai deasupra, din prezentarea pachetului, este folosit formatul HD, adică filmarea are cea mai bună imagine posibilă. Aceste filmări și fotografii, în cel mai bun format, vor învinge timpul, iar nepoții și strănepoții mirelui și miresei vor putea vedea fotografiile, garantate 300 de ani, de la nunta respectivă. În timp, amintirile se estompează, dar va rămâne filmul nunții, la care se va privi uneori. Iar acest film trebuie realizat de profesioniști, el fiind o emblema a acelui moment unic. Dincolo de trăiri și sentimente, peste timp vor dăinui imaginile și secvențele video, reușite în acest caz. Cum, mai devreme sau mai târziu, vom fi implicați, în diverse ipostaze, într-o nuntă, sau chiar mai multe, agenda noastră trebuie să cuprindă obligatoriu link-ul anterior.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu