În comunismul biruitor din Coreea de Nord, foametea este la ea acasă

sâmbătă, ianuarie 2, 2021 11:11

Coreea de NordPrin anii 2000, textul de mai jos este din 2004, nord-coreenii au tras o foamete din aia naturală, fără E-uri, doar cu arome de Marx, Lenin, Stalin, Ceauşescu şi alţi tovarăşi criminali din acelaşi trib bolşevic. Astăzi probabil este la fel, doar că informaţiile nu prea trec de zidul care înconjoară gulagul comunist din Coreea de Nord.

La coreeni, mâncarea este fast-foodulie

Întors luni de la picnic, din pădure, cu burţile pline de scoarţă de copac şi muşchiuleţ de zăvoi, poporul nord-coreean a fost întâmpinat de conducerea statului cu o nemaivăzută surpriză culinară: preşedintele Kim Jonj-Il (tatăl actualului dictator nord-coreean – n.m.) a dta liber la hamburgeri! Sute de mii de oameni au ieşit pe străzile Phenian-ului cu inimile pline de bucurie şi cu pancarte de mulţumire. Şi a fost poate primul miting nord-coreean din ultimul timp care nu s-a încheiat din cauză că manifestanţii au mâncat pancartele.

Asta, bineînţeles, mulţumită întâiului făuritor de progres al ţării, tovarăşul Kim Jong-Il, care a promis că în scurt timp va construi primul fast-food din Coreea de Nord, în campusul Universităţii “Kim Ir Sen”. Se spune că dictatorul nord-coreean, văzând succesul de care s-a bucurat ideea lui, vrea să liberalizeze acum şi celebrul McFish, constând într-un fir de brădiş făcut sendviş între o coajă de pâine. (“Academia Caţavencu”, nr. 657/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu