In Coreea de Nord, s-a produs, in sfarsit, o schimbare de regim: alimentar

luni, martie 27, 2017 19:06

Coreea de NordDupă cum se știe, Coreea de Nord este un stat comunist care se învecinează – la sud – cu Coreea de Sud, iar în rest este înconjurat de două mări: Marea Foamete și Marea Apocalispsă. Celebrele idei “cluce” le-au înmuiat de tot genunchii bieților locuitori din “țara dimineților lihnite”, de-au ajuns nefericiții – din galbeni, cum erau – să devină transparenți de nemâncare. Aceste spectre vii cu ochii oblici și înfometați, continuă, însă, să obțină noi succese pe frontul luptei anti-imperialiste. După cum transmit, înfricoșate, agențiile de presă, nord-coreenii au reușit să lichideze problema gândacilor de bucătărie, pe care i-au vânat cu mare sârg și i-au mâncat până n-a mai rămas aproape nici unul.

Astfel, ne dăm seama de câte rele am fi scăpat noi, în caz că mai trăia regretatul, de către unii, dictator bolșevic Nicolae Ceaușescu. N-a fost să fie. Totuși, din prea-puținul nostru se cuvine să-i ajutăm pe frații asiatici ai mafiei PSD-iste. Iar pentru început așteptăm ca generoasa guvernare PSD, în frunte de pușcăriașul-minune Liviu Dragnea, să trimită în Coreea de Nord un ajutor alimentar din ce are electoratul PSD din belșug: muște, țânțari, șobolani etc. În acest fel, se vor uni două specii de o prostie imensă: nord-coreenii comuniști și votanții mafiei PSD-iste, cică socialiști.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu