În România, nu se mai fură ca-n codru pentru că s-a furat şi codrul

sâmbătă, iulie 23, 2022 14:07

PSD = grup infractional organizatCum se fura codrul în 2004, în plină guvernare PSD = ciuma roşie, cu România în afara Uniunii Europene (UE)

Ţapinarul de origine arabă cantonat în Bistriţa, Bayn Nabil, se bucură (se bucura în 2004 – n.m.) de o înaltă protecţie la nivelul IPJ Bistriţa-Năsăud, asta după ce a ras atât cedrii, pardon, codrii, cât şi miliardele (de lei vechi – n.m.) primite necuvenit sub formă de returnări de TVA.

Reţeta aplicată de arab este simplă. Pe de o parte, Bayn a înfinţat mai multe firme, printre care Nabilcom, Nordforest, Midelist, Mixforest, prin care a scos din ţară diverse cantităţi de lemne fără ca valuta aferentă exportului să fie repatriată.

Cealaltă oportunitate de înşelăciune a statului român a fost identificată de arab în posibilitatea returnării TVA-ului, motiv pentru care a purces la introducerea de facturi false în contabilitate şi apoi la ungerea consistentă a cooperativei din finanţe pentru returnarea acestuia.

Când considera că a supt destul dintr-o anumită firmă, aceasta era vândută unui cetăţean străin, care, în schimbul unui comision, prelua el toate măgăriile.

Cu toate acestea, cele trei dosare deschise pe numele lui Nabil zac (zăceau în 2004 – n.m.) în fişetul inspectorului-şef Ioan Mureşan, care probabil aşteaptă ca arabul să mai înşele statul român şi prin cele două firme pe care le mai are (le mai avea în 2004 – n.m.): Stargeat SRL şi Sterwood SRL. Vorba ceea, dragi cumetri: aşchiile, la propriu, nu sar departe de Poliţie, la figurat! („Academia Caţavencu”, nr. 669/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu