N-avem păduri, dar avem mafioţi PSD-işti liberi şi bogaţi

sâmbătă, decembrie 21, 2019 8:15

Criminalul Ion IliescuCine nu-şi cunoaşte trecutul, riscă să-i repete greşelile. Să ne cunoaştem, aşadar, hoţii. Cum cei mai mari sunt în PSD = ciuma roşie, haideţi să vedem cum furau pădurile ţării mafioţii din PSD în 2004.

Ceata lui Piţigoi fură mândră în zăvoi

A sunat cornul la Cotroceni. Oamenii Bunicuţei (Ion Iliescu – n.m.) se agită. Casa de suflet a Bunicuţei este pădurea şi apa. Râul şi ramul. Pădurarul-şef al Bunicuţei este Aurel Constantin Ilie. Fost ministru al Mediului (PSD), alungat în şuturi la Moscova, scos în şuturi din Rusia ca o măsea stricată şi pregătit acum (era februarie 2004 – n.m.) să intre în şut, ca un nou colţ alb al Mediului.

Portofoliul Mediului este un excelent mediu de afaceri cu păduri şi ape, care trebuie să iasă de la Agricultură. Năstase o vede pe Plumb la Mediu. Un Mediu plumbuit este o garanţie că Dana Năstase va deţine controlul licenţelor de export la cherestea.

Bunicuţa (Ion Iliescu – n.m.) îl vrea cu tot dinadinsul pe Aurel Constantin Ilie. Gaşca veche a PSD îl sprijină pe Ilie şi pregăteşte o viitoare structură de control a pădurilor. Filip Georgescu, fost director general al Romsilva, a răspuns la apelul Bunicuţei. El este sprijinit de Pâslaru, fostul său adjunct, de Nechiforel, fost şef la Direcţia Silvică Suceava, actual (era februarie 2004 – n.m.) consilier al ministrului Ilie Sârbu, şi de Costache Rusu, actual şef la Direcţia Silvică Neamţ.

Structura Mediului lui Iliescu va fi întărită de Stadiu, un tinerele de 70 de ani, fost coleg cu preşedintele republicii (KGB-istul criminal Ion Iliescu în acea vreme – n.m.), fost secretar de stat la Ape. Şi de Jelev, actualmente (era februarie 2004 – n.m.) director la Institutul de Cercetare şi Inginerie a Mediului, fosr secretar de stat la Mediu.

Un Mediu iliesciot ar avantaja baronimea locală fidelă Bunicuţei, această sinistră ceată a lui Piţigoi, care zburdă prin zăvoi.

I-ar avantaja pe parlamenatrii (PSD) Culiţă Tărâţă şi Dorel Petru Crăciun, două găi care se hrănesc cu carne de conifere, datori vânduţi statului şi cu datorii de zeci de miliarde de lei (vechi – n.m.) reeşalonate. (“Academia Caţavencu”, nr. 635/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu