În ţara condusă de mafiotul Liviu Dragnea, până şi ardelenii au devenit olteni

sâmbătă, mai 12, 2018 12:07

Puscariasul Liviu DragneaDupă ce postacii ciumei roşii au reclamat o postare ce cuprindea o poză şi trei fraze, şi care începea cu îndemnul “PeSeDişti, împuşcaţi-vă-n cap!”, şi drept urmare am fost blocat pe Facebook 30 de zile, iată că, tot în primăvara anului 2018, în care mafia PSD-istă eliberează infractorii şi votează legi pentru infractori, firma de hosting la care am site-ul din 2014, Webfactor, este evacuată de firma la care avea închiriat spaţiul (sau se ceartă ăştia doi, că nu prea mi-e foarte clară treaba), şi peste 2000 de bloguri şi site-uri din România guvernată de ciuma roşie devin inaccesibile vreo patru zile. În tot acest timp, cei pentru care blogul sau site-ul este mai mult decât un hobby înregistrează pierderi şi sunt cuprinşi de panică şi disperare. Scăderi de trafic, coborâri în ierarhia afişărilor Google şi tot tacâmul pentru cei afectaţi, care au avut încredere în ardelenii de la Webfactor, firma având sediul în Cluj.

În buna tradiţie românească, de fapt olteneasco-moldovenească deoarece încă mai cred că ardelenii nu sunt atât ţiganizaţi şi spălaţi pe creier precum cei din Oltenia puşcăriaşului Liviu Dragnea, în tot acest timp, mai precis în primele trei zile, niciun semn de la firma de hosting, lumea intrase în panică, mulţi erau la capătul răbdării, toată viaţa lor prezentă depinzând de acele site-uri, unele magazine online, în care s-a investit bani, timp, muncă. Abia după trei zile, într-un comunicat pe Facebook suntem anunţaţi că datele sunt în siguranţă şi că, în acea zi, se va restabili accesul la aceste date. În reaua tradiţie românească, de fapt ţigănească, accesul nu este restabilit în ziua apariţiei comunicatului, 10 mai 2018, ci abia a doua zi, în jurul orei 15:00, după aproape 100 de ore de întrerupere. Tot în 11 mai 2018, am aflat că firma Webfactor este preluată de altă firmă, SimpliQ, deşi contractele de găzduire, plus alte servicii, au fost încheiate cu Webfactor. În toată această desfăşurare horror de evenimente, trebuie amintită şi partea mai bună a lucrurilor: restabilirea accesului la date, pentru toţi cei afectaţi. Putea să iasă mult mai urât pentru unii, dacă, de exemplu, se pierdeau acele date şi nu aveau backup-ul la zi sau măcar în ultimele zile.

La cât urăşte ciuma roşie mediul privat – deşi este motorul oricărei economii – , este de aşteptat să ai probleme în ţara bugetarilor plătiţi regeşte din împrumuturi externe. Ciuma roşie nu construieşte nimic în România, ci doar împruumtă bani pentru sectorul bugetar suprapopulat, ineficient, cu angajaţi care n-ar fi primiţi nicăieri în mediul privat. Ca în orice ţară bananieră, Românica puşcăriaşilor din politică trăieşte pe datorie, iar gaşca de penali care au furat de-au rupt în această ţară are o singură preocupare: cum să scape de puşcărie. Se spune că istoria o fac naţiunile curajoase sau indivizii curajoşi. Este clar că România ţiganizată este o cerşetoare la periferia istoriei, o ţară formată din gunoaie umane, care-şi vând votul pe o sticlă de ulei, care nu au niciun reper moral, o ţară pierdută la marginea civilizaţiei, din care vrei să pleci, nemaisuportând batjocora şi umilinţa mafioţilor din politică, dorind să scapi de drumurile proaste, de mizeria din spitale, de statul tiran care este mumă pentru mafioţi şi ciumă pentru cei care vor să producă ceva în această ţară.

S-ar putea să nu fie o idee grozavă, dar celor 4 milioane de ciumaţi roşii ar trebui să li se dea o parte din această ţară, să formeze ei acolo o republică a asistaţilor sociali şi a ţiganilor care nu muncesc, să-l aleagă pe mafiotul Dragnea preşedinte şi să trăiască fericiţi în următorii 1000 de ani. Şi să ne lase pe noi ăştia care vrem o ţară civilizată să ne construim viitorul alegând politicieni curaţi şi cinstiţi, numind în posturi de conducere oameni de valoare, nu analfabeţi ca Dăncilă, muncind pentru viitorul mai bun al copiilor şi nepoţilor noştri, nu pentru ca munca noastră să fie furată de mafioţii din politică. Ciumaţi roşii, române cum am stabilit: împuşcaţi-vă-n cap, spre bine acestei ţări.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu