Betivanul Tudose, limbricul ce reprezinta Evul Mediu intunecat, presul mafiotului Dragnea

joi, august 31, 2017 12:22

Mihai TudoseMihai Tudose, cel mai cretin prim-ministru din istoria României

Acest beţivan ordinar, absolvent, cică, de învătământ superior la o “particulară”, unde toţi proştii obţin diplome, în 1995, adică o terminat o facultate, şi aia de căcat, la vârsta de 28 de ani (o fi rămas şi ăsta repetent precum toate “valorile” mafiei PSD-iste), este premierul României, pus acolo de puşcăriaşul Liviu Dragnea. Precum în scrierile lui Franz Kafka, de care abrutizaţii votanţi ai mafiei PSD-iste sigur nu au auzit, acest Fudose vrea să ducă România în Evul Mediu întunecat.

Băi jigodie ordinară, băi prostan şi idiot PSD-ist (cam pleonastică formularea, fiind PSD e clar cum este), în Occident, în câteva ţări, nici nu mai poţi cumpăra cu bani cash, şi vii tu, un neica nimeni, o nulitate absolută, cu “banii la ciorap”, precum în Comuna Primitivă. Băi tescovină ratată, nenorocit care vrei să faci numai rău acestei ţări, du-te prin ţările civilizate, alea de fac roboţi şi trimit oameni în Cosmos, în timp ce Românica te are pe tine, ultimul ratat al patriei, să vezi cum se trăieşte la nivel de secol XXI, nu de secol XIX.

Acest Tudose_2_doze este cel mai grobian prim-ministru pe care l-a avut România vreodată. Chiar şi un Ilie Verdeţ, comunist cum era, i-ar fi dat clasă acestui prostovan, care i-o suge lui Dragnea dimineaţa, la prânz şi seara. Şi cine susţine asemenea ciurucuri în fruntea României? Se pot vedea pe Facebook: pensionari retardaţi, foşti securişti şi miliţieni, idioţi fără şcoală, trăind din ajutoare sociale, ţigani paraziţi etc. Indiferent cât adevăr ai spune, aceste maimuţe (ştiu, jignesc maimuţele, animăluţe nevinovate) te acuză că minţi, că eşti cu Iohannis, că eşti băsist împuţit, că eşti soroşist (vă daţi seama, tâmpenia cu Soros chiar a prins în mintea acestor cretini) etc. Poate mi s-a părut, dar am remarcat printre apărătorii mafiei PSD-iste, pe Facebook, foarte multe femei, genul ţaţe retardate, care n-au fost niciodată frumoase, n-au fost niciodată satisfăcute sexual, cu o viaţă de căcat, în care n-au citit nici măcar eticheta de pe borcanul de zacuscă, frustrute şi rele, care au găsit în grupul ţigănesc PSD mediul perfect de a-şi uita starea umilă, de vierme insignifiant, şi posibilitatea de a-şi etala ura faţă de cei tineri, cei cu iniţiativă, cei frumoşi, cei deştepţi, cei curajoşi.

Nu pot să închei fără a aminti de cel mai idiot ministru al guvernului Fudose. Evident, este vorba despre Liviu Pop. M-am întrebat, şi mă întreb, cum oare poţi pune ministrul Educaţiei un astfel de cretin, care nici măcar limba română n-o stăpâneşte la un nivel acceptabil. Cum poţi spera că educaţia din România va schimba în bine această ţară cu un astfel de ministru. Pentru mine este clar: aşa cum paranoicul Ceauşescu a fost oprit în decembrie 1989 printr-o revoluţie (mişcare sângeroasă, combinată cu alte “învârteli”), astăzi mafia PSD-istă poate fi oprită să ducă România în Evul Mediu întunecat tot printr-o mişcare sângeroasă. Altfel, ne vor scuipa şi ne vor râde în nas. Vom deveni iarăşi sclavii unor analfabeţi, cum era odată, în dictatura comunistă (comuistă, mai corect spus), atunci când un Fudose precum cel de astăzi se ştergea la cur cu valoarea ta intelectuală, cu aceleaşi texte de căcat: “PSD-ul a câştigat alegerile, ceilalţi la ocnă” (l-am parafrazat pe limbricul Codrin Stefănescu, imaginea perfectă a PSD-ului descheiat la prohab). Şi încă ceva: o astfel de revoluţie trebuie începută cu eliminarea Retard TV (Romania TV) şi Latrina 3 (Antena 3): distrus sediile, arat pământul aferent şi construit pe acele locuri muzee ale dezinformării, “cum era odată, vor spune strănepoţii noştri, în dictatura ciumei roşii”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Betivanul Tudose, limbricul ce reprezinta Evul Mediu intunecat, presul mafiotului Dragnea”

  1. Guvernul Fudose nu se dezminte: fiica unui bulibasa peste un clan de interlopi a ajuns consilier al premierului | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 21st, 2017 at 20:23

    […] Betivanul Tudose, limbricul ce reprezinta Evul Mediu intunecat, presul mafiotului Dragnea […]

  2. În ţara condusă de mafiotul Liviu Dragnea, până şi ardelenii au devenit olteni | A șaptea dimensiune says:

    februarie 2nd, 2019 at 13:03

    […] Betivanul Tudose, limbricul ce reprezinta Evul Mediu intunecat, presul mafiotului Dragnea […]

Adauga un comentariu