Cine este cu adevarat Codrin Stefanescu?

sâmbătă, august 12, 2017 14:03
Posted in category Mass-media

Codrin StefanescuIn arealul superstitiilor populare, cand vezi pisica neagra sau il zaresti pe Codrin Stefanescu, e bine sa scuipi de trei ori in san si sa te aperi cu semnul crucii.

In toate organizatiile de tip mafiot, este nevoie de un soldat, nu foarte inteligent, gata oricand sa „suprime” pe adversarii don-ului, fara sa puna intrebari, fara sa comenteze. Cel care de curand a fost caracterizat de un coleg de partid, Mihai Chirica de la Iasi, ca avand: „atitudine de nevertebrata, un purtator de geanta care se da bine pe langa presedintele partidului”, intoxica platourile de televiziune cu halena lui pestilentiala si niste gogomanii demne de un bilet pe termen lung fie la Balaceanca, fie la Socola sau Obregia.

Dar ce-l anima pe bou sa impunga numai in dreapta, caci el se considera de stanga? Raspunsul se regaseste, ca de obicei, in biografia neromantata pe care toti derbedeii incearca s-o oculteze. Ei bine, ghinionul lor, scheletii din dulapuri au inceput sa prinda viata.

Caracterul josnic, lipsa coloanei vertebrale si tupeul de analfabet cu pretentii de colectionar de carte rara (oare cum o citi, manelistul, manuscrisele scrise in greaca veche, latina, aramaica sau ebraica, cand „cap de cauciuc” nu bungheste bine nici limba materna?), a fost remarcat de Corneliu Vadim Tudor, care l-a extras din PC-ul condus de Dan Voiculescu si l-a uns ca presedinte al filialei Bucuresti a PRM.

Vadim Tudor (stanga) si Codrin Stefanescu

Cu agresiunea unui tractorist gelos pe o sotie mult mai gratioasa, Codrin Stefanescu isi castiga notorietatea prin scandaluri, injuraturi si atacuri grosolane la persoana. Imbecilitatea argumentelor invocate de semidoct l-au enervat pana si pe colericul Vadim, care-l arunca pe ipochimen, ca pe o masea stricata, din PRM in 2001. La despartire, Corneliu Vadim Tudor l-a etichetat, spunem noi, foarte corect pe individul insalubru: „vajnic revolutionar“, „gunoi politic“, „handicapat“ si „maimutoi“.

Putina lume isi mai aminteste de un urias scandal declansat in 2011, cand autoritatile au gasit tabloul „Peisaj”, al lui Nicolae Grigorescu, furat din Casa memoriala „Petru Groza”, pe unul dintre peretii casei lui Stefanescu.

Talentul sau de caine rau si tolomac nu a ramas prea mult timp in somaj politic. Ponta, Nastase si Iliescu aveau nevoie in PSD de acest miner, cu cravata si costum Armani. In 2013, un alt mare scandal avea sa-i tulbure linistea neuronala, cheliosului cu tichie de margaritar. Primăria Capitalei, condusa atunci de infractorul Sorin Oprescu, a decis sa cumpere de la Codrin Stefanescu un teren, pentru a realiza „Penetraţia Bulevardul Timişoara”, o prelungire a unei străzi, cu suma de 3.074.536 EURO. Smecherasul cocalar, achitase initial, cu cateva luni inainte, pentru acest teren, 688.000 euro. Si iata cum, in plina criza financiara, un initiat al Sistemului Ticalosit a facut un profit de aproximativ doua milioane si jumatate de euro, cat ar bate din palmele lui micute, cu degete scurte de sobolan rasfatat!

De la stanga: Adrian Nastase, Codrin Stefanescu si Dana Nastase

Mitomanul, despre care unele asistente care isi unduiesc coapsele, pe la Capatos in emisiune, spun ca nu prea are cu ce sa faca pipi, afirma halucinant in diferite interviuri ca, in 1979, la 11 ani, stransese din vanzari de timbre si carti circa 80.000 de lei. Boul nici macar nu stie ca tizul lui, Stefanescu alias Bachus, falsificatorul de vinuri, a fost condamnat la moarte, pentru o suma ilicita putin mai mare decat a lui.

Iata o mostra care-l poate face sa crape de invidie pe Pinocchio: „La 7 ani eram deja membru al Asociației Filatelice din România, la 8 publicam primul articol de specialitate, iar la 11 primeam primul meu premiu internațional pentru un articol de specialitate”.

Si iata cum acest ceva, se chinuie sa devina cineva, cu largul sprijin si complicitatea altor sobolani care se hransec din bugetul Romaniei. Limbricul, al carui tata colabora cu Securitatea comunista, se prezinta publicului mai complex decat Einstein, mai creativ ca Mozart si mai politician ca Churchill, fara nicio urma de sfiala.

Realitatea, evident, este cu totul alta. Spre mijlocul anilor 1980, Codrin Stefanescu vizita aproape in fiecare saptamana sectia 1 Militie, fiind prins ca vinde biliete de film, la supra pret, in fata Cinematografului Patria, de pe bd. Magheru, sau tigari KENT, in targul de vechituri din Vitan. Schizoidul a uitat de micile gainarii, acoperindu-le cu alte minciuni mai mari chiar decat casa lui de pe strada Roma.

Sa urmarim delirul bolovanului: „George Buzdugan, Gheorghe Niculiță, Valentin Barbu, Severin și Kiriac Dragomir au fost profesorii mei. Ne întâlneam la Cercul Filatelic, unde se dezvoltase un adevarat cerc de colectionari de carti postale, timbre si carte rara”. Acum, acest mascarici, care instiga la violente si jigneste pe toti cei care nu se inchina simbolului pesedist, a preluat gandurile lui Sebastian Ghita, Victor Ponta, Dan Voiculescu si Liviu Dragnea, alimentand ventilatorul cu rodul intestinului sau gros.

La fel ca in anii 1990, cand alti trepanati se rasteau la Ion Ratiu, ca „n-a mancat salam cu soia”, acest limbric sinistru sare la gatul protestatrilor impotriva celor doua ordonante penale, jignindu-i turbat sub privirile umede ale unei Dana Grecu sau Andreea Cretulescu, orgasmiate de fiecare data cand simt in aer miros de sange si de trasnpiratie tovaraseasca! (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Cine este cu adevarat Codrin Stefanescu?”

 1. mihai says:

  august 14th, 2017 at 21:37

  Un articol caracteristic plebei PSD de mafioti , mitocani ,infractori etc aciuit ptr calomnii si injurii la tot ce este impotriva PSD.
  ce sa-i faci ” spune cu cine te aduni sa-ti spun cine esti „!

 2. Guvernul Fudose nu se dezminte: fiica unui bulibasa peste un clan de interlopi a ajuns consilier al premierului | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2017 at 20:26

  […] Cine este cu adevarat Codrin Stefanescu? […]

 3. mihai says:

  ianuarie 14th, 2018 at 18:54

  un stralucit tablou al pachidermului zugravit artistic si inteligent…Ca el sunt mii in pesede si in politica romanesca postdecembrista..Atata timp cat in partide se promoveaza orice in afara de stiinta de carte, seriozitatea, bunul simt sau educatia, ne izbim de astfel de specimene…

 4. Simptomele destructurarii morale ale unei natiuni: decadenta agonizanta a Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 24th, 2019 at 9:04

  […] Cine este cu adevarat Codrin Stefanescu? […]

 5. Doar in dictaturi si tari bananiere sediul guvernului este obiectiv militar | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 24th, 2019 at 17:02

  […] Cine este cu adevarat Codrin Stefanescu? […]

 6. Complicii propagandei rusesti in mediile online romanesti | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2019 at 21:15

  […] Cine este cu adevarat Codrin Stefanescu? […]

Adauga un comentariu