Infractiunile distrug familii, mafioti PSD-isti, nu DNA-ul

duminică, octombrie 8, 2017 14:11
Posted in category Justitie

PSDMai mult, infracţiunile au distrus o ţară. Pe fondul imbecilităţii votanţilor mafiei PSD-iste. Ştiţi ce nu înţeleg eu la aceste târâtoare ce votează corupţi de fiecare dată? Nu înţeleg de ce plâng după fabricile şi uzinele distruse, după sistemele de irigaţii făcute praf, după pădurile tăiate etc., din moment ce, odată ce ai pus ştampila pe numele unui Cătălin Voicu, de exemplu, este clar ce urmează. Cât de cretin poţi fi să crezi că într-o ţară coruptă se va trăi bine? Dar să revenim la mafioţii PSD-işti care plâng după păsărica amantei imediat ce simt aromă de cătuşe. Şi încep hoţii de bani publici, destinaţi dezvoltării acestei ţări, să-i tragă cu texte lacrimogene de genul “DNA-ul ne distruge familiile”. Dar voi, mafioţi PSD-işti, fiindcă aţi distrus o ţară, ce meritaţi? Iar o ţară înseamnă milioane de oameni condamnaţi la sărăcie, condamnaţi să emigreze, condamnaţi să moară în accidente de circulaţie, pe drumuri de rahat, banii destinaţi construcţiei de autostrăzi fiind furaţi de lepre ca voi, ce aveţi vile fără număr, adevărate palate, proprietăţi numeroase, amante ce trebuie întreţinute etc.

Nu ştiu dacă este un motiv de laudă, dar am văzut sute de filme cu mafioţi. Povestea mafiei americane m-a fascinat întotdeauna. Şi poate cel mai bun film cu mafioţi este The Godfather (Naşul), produs în 1972, în regia lui Francis Ford Coppola. În acest film, Marlon Brando şi Al Pacino fac două roluri memorabile. Filmul începe cu un funcţionar ce apelează Don Vito Corleone (Naşul) dintr-un motiv întâlnit şi în Românica de astăzi: oamenii legii nu-şi fac treaba sau legea e făcută pentru a-i proteja pe infractori. Mai precis, fata respectivului funcţionar este violată şi bătută de doi huligani, iar aceştia nici măcar nu sunt arestaţi. Vi se pare cunoscută situaţia? N-a furat mafiotul Radu Mazăre de-a stins şi a primit cu suspendare? Nu sunt criminali în libertate în Republica PeSeDistă România? Revenind la film, ca orice tată, funcţionarul îi era sete de dreptate (şi nouă, românilor, ne este sete de dreptate: vrem mafioţii după gratii). Şi atunci apelează la cel care putea să-i pedepsească pe cei doi huligani: Don Vito Corleone (Naşul). Acesta, însă, îi cere două lucruri: să fie umil în faţa sa şi, dacă o fi nevoie, s-ar putea ca şi Naşul să apeleze la serviciile funcţionarului. Nu aşa este şi în Românica de astăzi? Legile sunt făcute să-i protejeze pe infractori, trebuie să apelezi la Naşul mafiei PSD-iste (Don Liviu Dragnea) pentru a fi în guvern sau Parlament, iar odată ajuns acolo trebuie să fii umil faţă de Naşul, altfel ai încurcat-o (vedeţi cazul Grindeanu) şi, dacă Naşul are nevoie de tine, să nu uiţi să-l serveşti şi tu cu o Ordonanţă, cu o modificare a legilor justiţiei, cu un atac la DNA, cu nişte interlopi care să-i bată pe ziariştii ce-i tulbură liniştea Naşului.

Rămânând în povestea unuia dintre cele mai bune filme din toate timpurile (dacă, totuşi, nu l-aţi văzut, trebuie musai să-l vedeţi), mafioţii aveau şi familii. Adică erau familişti de nota 10. După ce rupeau nişte mâini şi picioare, ei sau gorilele din dotare, veneau seara cu cadouri la cei dragi, dacă aveau nepoţi îi înveleau de noapte bună şi le citeau poveşti pentru a adormi mai uşor, îşi iubeau soţiile şi nu erau deloc încântaţi de cei care nu aveau grijă de familii. Iar când erau arestaţi ţipau, precum astăzi mafioţii de PSD, că sunt nevinovaţi, că autorităţile comit abuzuri, că ei sunt nişte îngeraşi care n-au omorât o muscă în viaţa lor, deşi erau cei mai mari criminali ai acelor vremuri. Evident, cereau clemenţă pentru a-şi întreţine familiile, precum fac astăzi, în România, mafioţii de politică, atunci când acuză DNA-ul de distrugerea familiilor tradiţionale de politicieni PSD-işti, dar nu numai, familii formate, în cazul lui Liviu Dragnea, dintr-un mascul de 55 de ani şi o fătucă de 24 de anişori, acesta fiind cea mai tradiţională familie PSD-istă din Românica. Iar în cazul lui Tăriceanu, familia tradiţională este formată dintr-un mascul de 65 de ani şi o nevastă, plus o altă nevastă, plus a treia nevastă, plus încă una, plus a cincea nevastă şi nu ştim dacă va fi şi ultima, doar există viagra disponibilă în farmacii.

Nu pot încheia, fără să amintesc de prietenul mafioţilor PSD-işti, din ultimii doi ani, Traian Băsescu. Şi acesta a venit cu textul “DNA-ul mi-a distrus familia”. Aşa-i, când este să dai cu mucii-n fasole, adică 10 ani să fii împotriva hoţilor şi apoi, brusc, să treci de partea lor. În cazul acestui personaj, motivele îmi scapă. Adică sunt mai multe variante şi doar DNA-ul, care sper că-şi va duce anchetele până la capăt, poate face lumină. O fi furat (i) Băsescu; (ii) fetiţa lui scumpă Ioana; (ii) atacă DNA-ul din cauza Elenei Udrea, ţiganca din Pleşcoi. Ce-o fi având aşa de special păsărica Elenei Udrea nu realizez (o fi fost mai mult decât sex, iubire), dar îmi amintesc de un filmuleţ în care Udrea, aflată într-o campanie electorală prin Buzău, era înconjurată de ţigani interlopi, care o protejau de unii cetăţeni mai îndrăzneţi ce-i adresau întrebări incomode. Şi tot această japiţa de Udrea mi-a rămas în memorie atunci când, la alegerile prezidenţiale din 2014, ne îndemna să-l votăm în turul doi pe Victor Ponta, doar mafiot la mafiot nu-şi scot ochii. Revenind la Băsexu, am, precum mulţi români, printre care şi Gabriel Liiceanu, un gust amar gândindu-mă că, în multe situaţii, i-am luat apărarea şi am crezut sincer că este de partea dreptăţii, de partea celor mulţi, de partea bună a naţiunii române. Cum, după 2015, a devenit un trădător, pedeapsa pentru trădători nu este decât una: moartea. Evident, la figurat. Pentru mine, Traian Băsescu cel în care am crezut a murit în 2015, iar “sosia” lui este o panaramă, o jigodie, un nenorocit, un şobolan între şobolanii PSD-ului. Regret că l-am votat în 2016, pe atunci blana de şobolan nu prea era vizibilă. Şi am un pronostic pentru el, dacă mai candidează: în 2020, PMP-ul lui Băsescu va avea 1% sau mai puţin. Băsescule, un fleac, ne-ai ciuruit speranţa nouă, celor 5% care te-au votat în 2016. DNA, să vină să (vă) te ia!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Infractiunile distrug familii, mafioti PSD-isti, nu DNA-ul”

  1. Parlahotii, viitori posesori de pensii speciale, ii pregatesc pe soferii romani de moarte | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 24th, 2019 at 17:23

    […] Infractiunile distrug familii, mafioti PSD-isti, nu DNA-ul […]

  2. De ce Românica ţiganizată de televiziuni nu va avea niciodată „romanian dream” | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 30th, 2019 at 17:50

    […] Infractiunile distrug familii, mafioti PSD-isti, nu DNA-ul […]

Adauga un comentariu