Parlahotii, viitori posesori de pensii speciale, ii pregatesc pe soferii romani de moarte

marți, octombrie 17, 2017 17:24
Posted in category Mass-media

ParlamentariÎn timp ce moţăie prin Parlament, un grup de astfel de specimene, paraziţi care trăiesc in lux pe banii celor ce muncesc, şi-au dat seama că pot avea idei pentru a reduce mortalitatea pe şoselele din Românica, ţara ce are cea mai ridicată rată a mortalităţii provocată de accidentele rutiere din Europa. Şi ce credeţi că le-a trecut prin cap acestor hoţi de bani publici, acestor jeguri care îşi ascund infracţiunile la umbra imunităţii parlamentare, acestor gunoaie pe care nu-i interesează defel viitorul acestei ţări, ci numai să fure ei cât mai mult, să acumuleze averi imense, pentru următoarele zece generaţii, chiar dacă asta înseamnă să i-o sugă mafiotului Dragnea ori de câte ori DNA-ul îndrăzneşte să ceară ridicarea imunităţii parlamentare pentru mafioţi precum Vosganian, Şova, Ponta etc.

Nu, nu s-au gândit să aprobe proiecte de investiţii pentru construirea de autostrăzi şi şosele moderne, care să descongestioneze traficul infernal în anumite zone, trafic aducător de moarte şi suferinţă. Dacă ar face aşa, România s-ar dezvolta economic, dar n-ar mai avea parlahoţii pensii speciale, nu ar mai avea camarila PSD-istă pensionari de lux, cu pensii de zeci de mii de lei pe lună, nu ar mai fi bani pentru asistaţii social, cei care refuză să se angajeze legal, preferând să trândăvească pe banii “proştilor” care muncesc pentru ei.

Nu, nu s-au gândit să mărească pedepsele pentru cocalarii din trafic, pentru cei găsiţi băuţi la volan, în cazul acestora din urmă cea mai bună pedeapsă fiind reţinerea permisului pe viaţă, adică dacă eşti o jigodie ce te-ai urcat beat la volan şi rişti să omori pe cineva (esţi un potenţial asasin), eu stat român democratic şi european, întâi te bag la răcoare vreo lună să te trezeşti din mahmureală, apoi îţi iau permisul de tot, adică vei fi doar pieton toată viaţa. Şi, în acest fel, salvez de la moarte nişte victime inocente ale cocalarilor şi beţivanilor de pe şoselele patriei.

Nimic din toate acestea, dragii mei. Grupul de parlahoţi ce s-au plictisit de numărat banii furaţi s-au gândit să-i trimită pe şoferi la cursuri de prin ajutor, să ştie oamenii ce să facă în caz că întâlneşti un muribund, accidentat de băiatul mafiotului Dragnea, ce avea alcoolemia peste limită şi o viteză de peste 200 km/h la bolidul de 200.000 euro. Adică viitorii şoferi trebuie să mai scoată nişte bani din buzunar pentru aceste cursuri de prim ajutor, plecându-se de la premisa că oricând în Românica poţi întâlni victime ale accidentelor rutiere. Iar aceste victime sunt cetăţeni obişnuiţi, normalii acestei ţări guvernată de politicieni anormali, votaţi de gunoaiele şi rebuturile societăţii. În 28 de ani, niciun parlamentar n-a decedat într-un accident rutier, aceştia având maşini de serviciu şi soferi personali, în timp ce românii obişnuiţi au decedat cu zecile de mii, poate chiar cu sutele de mii, în 28 de ani de democraţie bananieră, introdusă de criminalul Ilici Iliescu. Ca să nu mai vorbim de cei mutilaţi pe viaţă de cocalarii din trafic, adevăraţii terorişti ai acestei ţări.

Parlahoţi, aprobaţi construcţia de noi şoşele, măriţi pedepsele pentru infracţiunile în trafic şi veţi salva vieţile unor români nevinovaţi. Primul ajutor îl puteţi aplica voi, jeguri ordinare de parlamentari, atunci când înfulecaţi ca sparţii, la bufetul Parlamentului, meniuri aproape gratuite, doar voi sunteţi săraci şi nu aveţi bani. Puteţi urma tot voi, parlahoţi de rahat, cursuri de prim ajutor, utile atunci când faceţi sex cu amantele tinere din dotare, nu de alta dar s-ar putea să vă cedeze inimioara şi nu mai are cine fura în această ţară.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Parlahotii, viitori posesori de pensii speciale, ii pregatesc pe soferii romani de moarte”

  1. Mai ales la volan, românul dovedeşte că este cel mai needucat cetăţean al Europei | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 30th, 2019 at 9:55

    […] Parlahotii, viitori posesori de pensii speciale, ii pregatesc pe soferii romani de moarte […]

Adauga un comentariu