Lacul Tineretului, un viitor lac de veci

duminică, iunie 14, 2020 14:18
Posted in category Mass-media

Catedrala Jefuirii NeamuluiÎn timp ce în Parcul Carol se dădeau primele baroase pe locul unde va fi Catedrala Mântuirii Neamului lor de pesedişti, la nicio aruncătură de mistrie, în Parcul Tineretului, se consumau, în 2004, faptele următoare.

O nouă “unitate de alimentaţie publică” lua născare pe malul Lacului Tineretului, în aşteptarea puhoaielor de mâncători de seminţe la o apă plată ce vor năvăli, verile, pe terasele de fiţe.

Muntele de material de construcţie din vecinătate completa setul formelor de relief ale parcului, care până atunci avea doar apă, deal şi un pic de cîmpie.

Evident că, în guvernarea mafiotului Adrian Năstase, nu exista niciun panou cu numărul autorizaţiei de construcţie, dar exista în schimb un panou ce interzicea scăldatul. Scăldat la care însă nu se mai aventurau nici măcar peştii, speriaţi fiind de stâlpii de susţinere a viitoarei construcţii, înfipţi în brădiş.

La vederea acestei monstruozităţi, spaţiul verde de vizavi a luat tactica struţului şi a băgat capul în nisip. O tactică fatală, căci în scurt timp nisipul cu pricina a fost transformat în beton.

Totul sub ochii ADP-ului de la sectorul 4, cu sediul chiar gard în gard cu parcul, în 2004. Gard ce a devenit extrem de util poporului băutor de bere pe malul lacului. (“Academia Caţavencu”, nr. 649/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu