Lumea urâtă a ţiganizaţilor, cocalarilor, piţipoancelor şi pupincuriştilor

sâmbătă, aprilie 10, 2021 15:17
Posted in category Locale

Rezultate alegeri 2020Sunt zone ale României unde civilizaţia este la ea acasă. În aceste zone, nu simţi diferenţa între lumea occidentală şi cea românească. Din păcate, există şi zone unde ţiganizaţii, cocalarii, piţipoancele şi pupincuriştii sunt majoritari, formând, de regulă, electoratul PSD = ciuma roşie.

Dar în acest material nu o să vorbim, a zeci de mia oară, despre grupul infracţional organizat cu acronimul PSD. PSD este doar efectul lipsei de educaţie care domină anumite zone ale ţării. Îmi povestea un prieten, care este profesor în nordul Moldovei (judeţul Botoşani), despre o astfel de zonă. O zonă ţiganizată, o zonă manelizată, o zonă în care sub 10% din populaţia activă lucrează legal, adică plăteşte taxe şi impozite de unde se iau banii atât de necesari pentru infrastructură, sănătate, educaţie, proiecte majore pentru ţară etc.

Ţiganizatul din judeţul Botoşani îşi vinde votul celui care-i dă o găleată roşie cu 3 trandafiri, durându-l în cur de hoţiile unor Adrian Năstase sau Liviu Dragnea, sau de crimele KGB-istului Ion Iliescu.

Cocalarul din judeţul Botoşani pune manele la maxim, deoarece, în imbecilitatea sa desăvârşită, îl doare tot în cur de faptul că deranjează vecinii, că poate printre vecini sunt oameni bătrâni şi bolnavi care au nevoie de linişte.

Piţipoanca din judeţul Botoşani, cu 8 clase sau mai puţin, se pune pe făcut copii în neştire, deoarece încă există nişte “fraieri” care muncesc în România, iar din banii produşi de aceştia va primi piţipoanca alocaţii, ajutoare peste ajutoare etc., doar n-o să meargă la muncă zi de zi să vadă cum se produc banii, din moment ce-i primeşte pentru sex şi procreare.

Pupincuristul din judeţul Botoşani, şi astăzi cu limba în fundul dictatorului comunist care a înfometat şi terorizat acest popor cu Securitatea, care a izolat România de lumea civilizată şi a transformat-o într-un ghetou, foloseşte fără să clipească ceea ce i-a adus libertatea cucerită cu sângele copiilor ucişi în 1989 de regimul criminal comunist: maşină, internet, televizor ultimul răcnet, cablu, dreptul de a circula liber etc., deşi nu merită toate acestea, ci ar fi meritat viaţa aia de căcat, de ghetou, în care l-a ţinut regimul fostul puşcăriaş din Regatul României, Nicolae Ceauşescu.

Ţiganizatul din judeţul Botoşani nu dă doi bani pe faptul că ai o şcoală sau că ai o vârstă. În lumea lui de căcat, urâtă şi plină de gunoaie, competenţele intelectuale nu fac doi bani, doar de aceea România este pe primul loc în UE în privinţa numărului de analfabeţi funcţionali. Îmi povestea prietenul meu profesor din judeţul Botoşani că pe acolo eşti privit tare ciudat dacă zici ceva de religie (nu eşti de acord cu pupatul moaştelor) sau dacă zici ceva de şpăgari, de la şpăgarii din poliţie la şpăgarii din primării sau de prin conducerile şcolilor.

Cocalarul din judeţul Botoşani aşteaptă totul de la şcoală, de la alocaţii la alte “minuni”, deşi nu cotizează un leu la bugetul ţării, nelucrând legal, buget de unde se iau banii pentru plata profesorilor şi plata alocaţiilor. Nu-şi pune copilul să înveţe, deoarece are “treabă” sau este lăsat pe drumuri, eventual cu bicicleta pe drumul public de pe la 5 ani, dar aşteaptă ca odrasla să ajungă departe, iar dacă, firesc, nu se întâmplă de vină sunt profesorii, el, cocalarul, fiind inocent ca maica Tereza. Evident, dacă s-ar fi informat, imbecilul cocalar ar fi aflat că şcoala singură nu poate face minuni şi că, în domeniul educaţiei, reuşitele sunt rezultatul a trei factori: ereditate, mediu şi şcoala. Adică şcoala nu poate face dintr-un retardat un geniu, după cum şcoala nu poate face minuni dacă odrasla cocalarului trăieşte într-un mediu infect, în care componentele intelectuală şi morală lipsesc cu desăvârşire.

Piţipoanca din judeţul Botoşani, care nu lucrează nicăieri sau lucrează la stat, adică la stat degeaba, prin primării, de exemplu, are un puternic instinct de turmă, este o nevertebrată incapabilă să aibă propriile idei, aspiraţii şi valori, înghite seară de seară tonele de rahat care îi este servit de România TV şi Antena 3, n-a citit în viaţa ei o carte, iar piţipoanca de la catedră, ajunsă învăţătoare de la colhoz, cu un liceu agricol la bază, nu este capabilă să conjuge corect un simplu verb în limba română, de aceea va spune “copile copie”, deşi în toate manualele şi pe toate gardurile stă scris corect “copiază”.

Pupincuristul KGB-istului criminal Ion Iliescu, pe care l-au votat bunicii şi părinţii săi, de la înălţimea celor 8 clase sau mai puţine, în care n-a învăţat nimic, aruncă gunoaie pe oriunde, la fel fac şi copiii săi, deoarece şi acest personaj a avut grijă să procreeze, doar n-o să rămână România fără astfel de rataţi.

Lumea urâtă a ţiganizaţilor, cocalarilor, piţipoancelor şi pupincuriştilor este o lume de coşmar din care, precum un vis de coşmar, ţi-ai dori să scapi, să te trezeşti într-o altfel de lume, în care aceşti monştri nu există. Ei au ucis această ţară, prin vot sau absenţă de la vot, şi au obligat milioane de români, cei mai buni dintre noi, să emigreze. Acestor javre ordinare nu le pot dori altceva decât să dispară. În gulagul lor aerul este irespirabil, vezi gunoaie peste tot, vezi incultură, prostie, violenţă, cuvinte urâte, lipsă de respect, lipsă de umanitate, lipsă de verticalitate. Aceşti viermi fac viaţa urâtă dacă ai ghinionul să trăieşti printre ei. Vor face totul să-ţi reteze aripile, să te aducă în lumea lor urâtă, să fii la fel ca ei, să fii unul dintre ei. Dacă Hristos ar fi printre ei, poate nu l-ar crucifica, dar cu siguranţă l-ar umple de scuipaţi şi de etichitări de tot felul, l-ar umili şi l-ar înjosi, ei, aceste târâtoare care nu merită apelativul de “om”.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu