Mafia PSD-ista, ce conduce judetul Botosani de 27 de ani, a combinat perfect prostia cu hotia

marți, august 1, 2017 10:14

BotosaniŞtiţi de ce judeţul Botoşani este, oarecum, mai puţin vizibil la capitolul ştiri negative, în ultima vreme? Pentru că există, logic, judeţul Vaslui. Şi totuşi, sunt câteva “realizări” pe care nimeni nu le poate contesta, atunci când vine vorba despre judeţul Botoşani. Haideţi să vedem câteva exemple.

  • Ştiaţi că în judeţul Botoşani doar 10% din populaţia activă (cu vârste între 18 şi 65 de ani) are un job legal. Tradus, asta înseamnă că 90% dintre locuitorii judeţului ori nu muncesc deloc, ori au ajutor social, ori muncesc la negru, ori, aici sunt foarte puţini, sunt bolnavi, studenţi etc. Mai înseamnă acest lucru că ăştia 90% nu cotizează cu nimic la bugetul ţării, acolo de unde pretind ajutoare sociale, alocaţii pentru copii, drumuri, spitale, şcoli moderne etc. Şi mai înseamnă că sunt o masă de manevră pentru mafia PSD-istă, care la fiecare tur al alegerilor a obţinut cel mai mare scor electoral, deşi pe aici mafioţii din PSD nu au investit nimic. Dar atâta prostie nu poate rămâne neexploatată de către mafioţii din politică, cei care 4 ani vor fura sub lozinca “Ne-a votat poporul, băi pulime!”.
  • Tot judeţul Botoşani a ieşit în evidenţă, în urmă cu ceva vreme, prin locuitorii asistaţi social ai comunei Dângeni, cei care refuzau locurile de muncă preferând ajutorul social. Ei bine, aceşti neterminaţi, aceşti aşa-zişi oameni, fără cultură, fără credinţă, fără educaţie, fără nimic bun, sunt genul gură-cască, buni doar la bârfe infinite, acolo unde este lins puternic în cur Ceauşescu, dictatorul care a izolat şi înfometat această ţară, şi cum le dădea el “servici” la toţi cretinii, dispuşi să lucreze la fabrica “Munca în zadar”, pe când cei de astăzi nu-i obligă să muncească, obligându-i, în schimb, să stea în crâşme infecte, să bea tot felul de zoaie de contrabandă, apoi să se îmbolnăvească ducând România pe locuri fruntaşe la boli cardiace, ciroză şi alte asemenea derivate din consumul de alcool prost şi mult.

Şi dacă tot veni vorba, haideţi să vedem ce idei mai aveau autorităţile PSD-iste din judeţul Botoşani, prin anii 1990, într-un material preluat din “Academia Caţavencu” (nr. 360/1998)

Botoşani, oraş deschis contra cost

Foarte apreciat de turiştii părinţi din judeţele Neamţ, Suceava şi Vaslui care-şi aduc aici copiii pentru a le arăta că se poate trăi pe lume si mai rău decât acasă, oraşul Botoşani intră în Cartea recordurilor, capitolul “taxe şi impozite”, prin hotărârea Consiliului Municipal: toate autoturismele din alte judeţe trebuie să plătească o taxă la intrarea în oraş. Deşi, la primele 122 de priviri după prima vedere, măsura propusă pare o prostie, să ne înarmăm cu principiul al doilea gazetăresc sau “legea lui Cristoiu” care spune: “Deci când cel puţin 20 de milioane de oameni au o părere, eu am deci părerea opusă”. Este deci foarte normal ca maşinile din alte judeţe să plătească taxe în Botoşani, deoarece intră şi ies din localitate, au anvelope cu şanţuri, motorul pornit când merg şi se deplasează prin mijloace proprii, spre deosebire de maşinile locale care nu ies din oraş, au cauciucuri rase la piele, motorul oprit când merg şi se deplasează împinse cu mâna. Sugerăm dlui Băsescu (pe atunci, în 1998, ministrul Transporturilor – n.m.) să-şi arunce una din cele două priviri pe cuceririle taxologice ale botoşănenilor pentru că simpla mărire a taxei Băsescu denotă lipsă de imaginaţie. Locuitorii României au dreptul, credem noi, de a plăti taxe oriunde în ţară, nu doar în Botoşani.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu