Judetul Botosani, gaura neagra in care moare educatia, moralitatea, speranta

marți, mai 31, 2016 19:29
Posted in category Educatie, Locale, Mass-media

AsistatiAsistatul social român și lipsa educației (trei sferturi dintre românii activi erau asistați sociali, la un moment dat; azi, precentul e tot pe acolo)

În județul Botoșani, ne spun datele statistice, lucrează legal doar 10% din populatia activă. Restul de 90% lucrează la negru, sunt asistați sociali, alcoolici, gură-cască, țoape casnice etc. Acesta este peisajul în care, chipurile, are loc și procesul de educație. În cadrul acestui asa-zis proces, “elita” de mâine a României prospere, democratice și civilizate se pregătește temeinic să ia locul părinților. Mai exact, 80% din elevii din mediul rural sunt departe de cele mai minimale standarde educaționale. Într-un mediu abrutizant, plin de indivizi de trăiesc încă la nivel de Ev Mediu, plini de ură, deși se declară mari creștini, plini de prejudecăti și tâmpenii, are loc formarea celor care vor aduce România mai aproape de Germania (hăăă, hăăă, hăăăă).

Asistatul social român, iobagul șmecherilor care au puterea pe plan local

Asistatul social este specia care îmbolnăvește această țară, prin prostie, ignoranța, lene și infracționalitate. De la tiganii care procreează în neștire, iar cei care muncesc trebuie să le plătească ajutorul social, până la nostalgicii bolșevismului, care așteaptă în continuare ca Ceașcă, sau orice alt dictator, să-i ia de prin crâșme, să-i pună să plimbe o scândură prin întreprindere și să le dea salariu, toți aceștia sunt balastul care aduc România mai aproape de Africa decât de Europa. În lipsa dictatorului care să ia de cei harnici și să dea la cei leneși, să ia de la cei deștepți și să dea la proști, ling tălpile oricărui cioban de primar sau ștab se nimerește. Nu contaeză că-i PSD, PNL sau alt partid (inclusiv PDL). Iar acești votanți perfecți, pe care-i doare-n cur de legalitate și moralitate, sunt masa perfectă de manevră pentru o clasă politică de căcat de a distrus România.

Presa locală din Botoșani minte de îngeață apele

Pe lângă asistații sociali, județul roșu și înapoiat Botoșani, care 25 de ani a votat comuniști, pardon PSD-iști, mai are și asa-zisi intelectali, de fapt o masă amorfă de fomiști, inculți, agramați etc., trecuți prin tot soiul de “private”, unde cu o spagă bine plasată obții mult dorita diplomă. Presa locală este presărată de astfel de specimene. Haideți să luăm un exemplu concret. Un profesor de matematică de pe aici (Darabani), pleacă cu câțiva elevi în mașina personală la pădure, în timpul orelor de curs (adică de dimineață), iar la întoarcere are un accident de circulație. Ce găsim noi în presa locală? Găsim așa prin anumite publicații online: “profesorul se întorcea de la o activitate practică” (wau!). Și cu alcoolemie extrem de ridicată. Întâmplător știu personajul. Știti ce-mi amintesc despre acest individ? Punea note umflate (încheia medii de 9 unor elevi care nu știau nici măcar tabla înmulțirii), era un fervent susținător al pupincuristului bolșevic Vadim Tudor, nu dădea doi bani pe democrație și alte asemenea, fiind un nostalgic al comuniștilor criminali. Credeți că era prima dată când pleca de la ore la băut? Nici vorbă. Doar ghinionul a făcut să aibă acel accident, altfel ieșea liniștit la pensie după ce ani de zile s-a șters la cur cu programul școlar și educația democratică pe care trebuia, nu-i așa, s-o asigure elevilor.

Așa arată județul Botosani în procent de 80%. Restul de 20% oricum nu contează. Doar, ce naiba, suntem în democrație. Majoritatea dictează!

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Judetul Botosani, gaura neagra in care moare educatia, moralitatea, speranta”

  1. Intrarea cu 1 la liceu, crima PeSeDeilor impotriva Romaniei | A șaptea dimensiune says:

    iunie 8th, 2016 at 17:15

    […] Judetul Botosani, gaura neagra in care moare educatia, moralitatea, speranta […]

  2. Prostia, ticalosia, ignoranta si ura specifice mafiei PSD-iste domina si cancelariile scolilor din Romania | A șaptea dimensiune says:

    mai 5th, 2019 at 12:15

    […] Judetul Botosani, gaura neagra in care moare educatia, moralitatea, speranta […]

Adauga un comentariu