Cum a distrus Teodosie Tomitanul vestigii ale neamului românesc

duminică, aprilie 21, 2013 16:20
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Teodosie TomitanulOrtodoxismul actual este o cloacă plină de corupți și impostori, ce a pierdut orice legătură cu învățătura creștină. Iată un exemplu elocvent: Macedon Petrescu, zis și Teodosie Tomitanul. Câteva materiale edificatoare:

Mai jos este un fragment dintr-un material din ‘Academia Cațavencu’ legat de, evident, același personaj. România majoritar ortodoxă este după chipul și asemănarea ortodoxului Macedon Popescu.

Teodosie a fost Snagovean și a ajuns Tomitan, grație pilei pe care i-a pus-o Teoctist – Dumnezeu să-l odihnească – și Adrian Năstase – Dumnezeu să-i mușamalizeze păcatele. Dobrogea pe care o păstorește nu mai este mitropolie de pe vremea lui Valentinian, care a trăit în secolul al VI-lea, chiar dacă Tomitanul visează transformarea arhiepiscopiei în mitropolie. Întru aceasta, Teodosie s-a apucat de zidit biserici și mănăstiri într-o veselie, distrugând nu o dată urmele trecutului paleocreștin. Bomboana de pe colivă a pus-o când a făcut o parcare subterană în Constanța, pentru limuzinele negre ale înaltelor fețe bisericești, și a spulberat pe vecie câteva morminte paleocreștine din vechea cetate a Tomisului.

Firește că Teodosie a fost înștiințat că intră ilegal într-o zonă protejată, dar a băgat capul în pământ și și-a văzut mai departe de cuvioasele sale bișnițăreli imobiliare, ca să aibă popii garaj pentru merțane, pe gropile și moaștele martirilor bisericii strămoșești.

Înainte de isprava asta, Teodosie a cerut cinci hectare din arealul Cetății Histria, pentru construirea unei mănăstiri, în zona de strictă protecție ecologică a Rezervației Deltei Dunării, aflată în patrimoniul UNESCO. Fără să mai aștepte avizul de construcție, s-a apucat să înalte mănăstirea, fiind amendat cu 75 de milioane de lei pentru nerespectarea regimului construcțiilor.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Cum a distrus Teodosie Tomitanul vestigii ale neamului românesc”

 1. De ce profesorii trăiesc prost și popii bine | A șaptea dimensiune says:

  martie 21st, 2015 at 22:29

  […] Ortodoxismul ucide România […]

 2. Ortodoxismul de azi, una din cauzele degradării României | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2015 at 18:20

  […] Ortodoxismul ucide România […]

 3. Ortodoxia, mijloc sigur de îmbogățire | A șaptea dimensiune says:

  martie 23rd, 2015 at 20:19

  […] Ortodoxismul ucide România […]

 4. Neagu Djuvara: Românul era blând, dar comunismul l-a făcut sălbatic | A șaptea dimensiune says:

  iulie 11th, 2016 at 13:51

  […] Cum a distrus Teodosie Tomitanul vestigii ale neamului romanesc […]

 5. Pentru Biserica Ortodoxa, tigancile si musulmanele se imbraca decent, femeile crestine nu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 12th, 2016 at 10:51

  […] Zervakos”, Edit. Cartea Ortodoxă-Egumenița, 2007. Ce fac românașii ortodocși atunci când nu distrug vestigii ale neamului românesc? Păi, se ocupă cu Flacăra Ortodoxiei, flacăra democrației fiind demult stinsă în BOR, cea […]

Adauga un comentariu