Adrian Năstase, criminalul care a vândut Basarabia ruşilor şi a ucis democraţia din România

miercuri, martie 4, 2009 18:37

PSDDe 19 ani prezent în politica de cartier Ferentari a României, numitul Adrian Năstase crede în continuare că toţi românii sunt fraieri. Lăsând la o parte dispreţul profund al acestui individ faţă de legile acestei ţări, am putea crede că avem de-a face cu întruchiparea fecioarei Maria, care, vezi doamne, este hărţuită de Băsescu. Ce i s-ar putea reproşa lui Năstase Adrian, pe lângă faptele de corupţie aflate pe rolul justiţiei?

 • A fost mereu alături de tătucul său spiritual Ion Iliescu, chiar dacă acesta are pe conştiinţă o parte din morţii din ’89 şi de la mineriade, plus că a fost frânarul reformelor din România.
 • A semnat, în calitate de ministru de externe, tratatul de prietenie cu fosta URSS, chiar dacă ruşii ne-au furat Basarabia, nordul Bucovinei şi ţinutul Herţei.
 • A dat Ordonanţa 2/2001 prin care infractorii îşi plăteau amenda atunci când voiau muşchii lor, mai ales electoratul asistat social al partidului-stat PSD. Adică tu fraier care ai avut ghinionul să te naşti în ţara lui Iliescu, Năstase, Mitrea, dacă păţeşti ceva, infractorul este, în cel mai bun caz, amendat de o justiţie de cacao, iar amenda, din cauza lui Năstase Adrian, n-o plăteşte niciodată.
 • A pus căluş presei în perioada 2001-2004.
 • A contribuit, prin caracatiţa pesedista pe care o conducea, la apariţia baronilor locali şi a corupţiei generalizate din perioada 2001-2004.
 • A încercat să fraudeze alegerile din 2004, aşa cum făcuse în 2003 la Referendumul privind modificarea Constituţiei.
 • A numit în funcţii publice membrii marcanţi ai regimului comunist sau securişti notorii, precum Ristea Priboi.
 • A avut în echipa guvernamentală miniştrii care au încălcat legea, precum Rodica Stănoiu (tocmai ministru al Justiţiei).
 • A generat revolta de catifea a tinerilor îngroziţi de perspectiva ca un individ precum Năstase Adrian ar putea deveni preşedintele României.
 • Din cauza politicii sale de încurajare a corupţiei şi a asistaţilor sociali mulţi tineri români valoroşi au preferat să emigreze.
 • Guvernarea Adrian Năstase a generat teamă, neputinţă, cenzură şi dorinţa de a elimina acest tip de guvernare pentru totdeauna.

Si acestea i se datorează lui Băsescu? Poate că nu suntem noi, românii, atât de păcătoşi, încât visul urât al unei guvernări cu infractori şi pentru infractori să revină. Poate totuşi infractorul-şef ajunge după gratii. Doamne ajută!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Adrian Năstase, criminalul care a vândut Basarabia ruşilor şi a ucis democraţia din România”

 1. Ce înseamnă o ţară de care să fii mândru? | A șaptea dimensiune says:

  august 18th, 2015 at 13:36

  […] Mâna lui Băsescu […]

 2. Guvernarea Tăriceanu i-a întors pe infractori la locul faptei | A șaptea dimensiune says:

  august 18th, 2015 at 13:42

  […] Mâna lui Băsescu […]

 3. Cum au înfiinţat comuniştii universităţi particulare, prin intermediul cărora au distrus învăţământul superior din România | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 6th, 2018 at 14:26

  […] Adrian Nastase, criminalul care a vandut Basarabia rusilor si a ucis democratia din Romania […]

 4. Prin 2001, Adrian Năstase (PSD) era Naşul mafiei bihorene | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 21st, 2018 at 10:01

  […] Adrian Nastase, criminalul care a vandut Basarabia rusilor si a ucis democratia din Romania […]

Adauga un comentariu