Cum au înfiinţat comuniştii universităţi particulare, prin intermediul cărora au distrus învăţământul superior din România

sâmbătă, octombrie 6, 2018 14:18
Posted in category Educatie

Famiglia PSDIa fiţi atenţi cine era rector la Univesitatea Cretină, pardon Creştină, “Dimitrie Cantemir” prin 2002, an în care, aşa cum spun jegurile care au limba şi astăzi în fundul lui Ceaşcă, în Românica înflorea capitalismul de cumetrie, năşit de KGB-istul criminal Ion Iliescu şi viitorul puşcăriaş cu o avere de sute de milioane de euro, Năstase Adrian, cel cu mascarada aia de sinucidere, de care s-ar fi râs o mie de ani într-o ţară normală. Dar să vedem un scurt material din 2002, referitor la Universitatea particulară “Dimitrie Cantemir”, producătoare de piţipoance analfabete, dar cu diplomă universitară, plus cocalari imbecili, numai buni de miniştri şi secretari de stat în guvernele ciumei roşii, acest cancer al României.

Universitatea Creştină “Dimitrie Cantemir” (unde predau (în 2002 – n.m.), printre alţii, Rodica Stănoiu (turnătoare la Securitatea comunistă, fost ministru de Justiţie în guvernul ciumei roşii – n.m.), Mircea Coşea (pupincuristul lui Ceaşcă, cel care a afirmat odată la tembelizor că “în România comunistă, românii aveau frigiderele pline, nu ca astăzi” (hăăăăăăă, hăăăăă, hăăăă); care “frigidere”, din moment ce nu era curent electric? care “pline”, din moment ce carnea nu se găsea deloc?) şi a predat însuşi Adrian Năstase! (în anul 2001 – n.m.) are un rector senil (se întâmpla în 2002 – n.m.). Sau răuvoitor. Sau amândouă la un loc.

Acest lector se numeşte M. Luburici (nume slav – n.m.) şi predă Teoria generală a Dreptului, având chiar un manual editat, fiţi atenţi, în anul 2000. În acest manual se vorbeşte despre “statul socialist”, despre “dreptul socialist”, despre “dreptul cooperatist” şi chiar despre “suveranitatea naţiunii în plină înflorire”! Iar ca definiţie de rector, ia auziţi una din acelaşi manual, de vânzare la librăria proprie a şcolii: “Statul este organizaţia politică care deţinând monopolul forţei de constrângere (…)”.

E greu de spus cine e mai vinovat de această situaţie, de la CNEA (Consiliul Naţional de Evaluare şi Acreditare, cel care acordă licenţele de funcţionare universităţilor din România – n.m.) şi până la profesoara Rodica Stănoiu (cea care, pe lângă faptul că a fost turnătoare la Securitatea comunistă, a păstorit o justiţie în interesul mafioţilor din politică, aşa cum o doresc astăzi un Ciordache, un Slugărel Toader, un Căcăriceanu sau un Duie Mragnea – n.m.) care, într-un fel, girează cu numele ei prestigiul şcolii.

Există însă şi oameni nevinovaţi: studenţii, părinţii care le dau bani şi chiar Dimitrie Cantemir, pe care moş Luburici nu l-a întrebat dacă vrea să fie nume de universitate comunistă în tranziţia română! (“Academia Caţavencu”, nr. 540/2002)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu