Marea crimă de după 1989: uitarea genocidului comunist

vineri, septembrie 16, 2022 18:02

Genocidul comunistMarea crimă a PeSeDeilor, urmaşii în cuget şi în muget ai comuniştilor criminali, este lăsarea în uitare a crimelor bolşevicilor veniţi pe tancurile lui Stalin, cel mai mare criminal din istoria umanităţii. În România s-a făcut foarte puţin pentru aducerea aminte, pentru neuitarea genocidului comunist. Nostalgicii de astăzi, şi cei „educaţi” de ei, neagă totul, ne scufundă memoria în aceeaşi mocirlă de minciuni şi lozinici, precum face şi criminalul Putin în Rusia.

Pentru a spune adevărul până la capăt, trebuie amintit şi de PNL, aşa-zisul partid liberal, care nu a făcut nimic pentru a conserva 45 de ani de teroare comunistă.

Ar mai fi de amintit toţi nostalgicii comunismului criminal care au ajuns să predea în şcolile din România obiecte precum istoria, cultura civică, educaţie socială etc., acolo unde copiii iau contact pentru prima oară cu deosebirea dintre democraţie şi dictatură, ei bine, 80% din ăştia, mai ales în primii 20 de ani după 1989, cu creierele spălate prin şedinţele PCR (Partidului Comunist Român), acolo unde profesorii înghiţeau rahatul cu „marea” istorie a PCR-ului, nu şi-au făcut treaba sau şi-au făcut-o având în inimă şi în suflet secera şi ciocanul. Sunt destui şi astăzi prin şcoli care plâng după curul lui Ceauşescu.

Polonia, cu toate păcatele sale (avortul şi nu numai), a făcut curăţenie în societate. Toţi foştii criminali din comunism au ajuns în puşcării, iar pentru restul au existat metode punitive: tăieri de pensii, degradare militară, tăieri de sporuri şi indemnizaţii etc.

România nu va ieşi din sărăcie şi mizerie decât odată cu desprinderea de mentalităţile criminale comuniste.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu