Comunismul, religia urii

sâmbătă, ianuarie 17, 2015 21:19
Posted in category Dictatura comunistă

Comunism = NazismEngels scria in Anti-Duhring: „Dragostea universala fata de oameni este o absurditate. Noi avem nevoie mai degraba de ura, decat de dragoste.”

Che Guevara a invatat bine lectia marxista. In scrierile sale se pot recunoaste sentimentele lui Engels: „Ura este o parte componenta a luptei, ura nemiloasa contra dusmanului, o ura care-l inalta pe revolutionar deasupra limitelor omenesti facand din el o masina eficace care distruge si ucide cu sange rece.”

Dar asa au fost si alti satanisti ca: Hitler, Eichmann, Mengele, Stalin, Mao, Andropov, Pol Pot.

Marx scria in Manifestul Partidului Comunist: „Comunistii ii detesta pe cei care isi ascund gandurile si intentiile. Ei declara deschis ca scopul lor nu poate fi realizat decat printr-o rasturnare a intregii structuri sociale existente. Nu exista decat o singura metoda pentru a scurta chinurile agoniei vechii societati si durerile nasterii celei noi, si anume: terorismul revolutionar.”

Istoria a cunoscut mai multe revolutii. Fiecare dintre ele a avut cate un obiectiv. Marx este singurul adept al ,,revolutiei permanente”, al terorismului si varsarii de sange numai de dragul revolutiei. Marx ii numea pe teroristii care au fost executati pentru crimele savarsite in Rusia tarista, „martiri nemuritori” sau „tovarasi de nepretuit”. Si Engels scria despre „razbunarea noastra sangeroasa”, folosind frecvent aceasta expresie: „in inima (Rusiei) – ce dezvoltare infloritoare! Tentativele de omor devin tot mai numeroase. Sa lasam problema moralei la o parte… Pentru un revolutionar toate mijloacele folosite – fie violente, fie aparent pasnice – sunt juste daca duc la realizarea scopului propus.”

Marx: „Noi purtam razboi contra tuturor ideilor proeminente de religie, stat, tara, patriotism. Ideea de Dumnezeu este fundamentala pentru o civilizatie pervertita. Ea trebuie distrusa.”

Marxistul Lenin, traind in Rusia in timpul democratiei lui Kerensky, spunea: „Ceea ce ne trebuie este energia salbatica, si iarasi energia. Sunt mirat si chiar ingrozit de faptul ca a trecut mai bine de o jumatate de an de cand se tot vorbeste despre bombe, fara insa ca macar una singura sa fi fost fabricata.”

Manifestul Partidului Comunist: „Comunistii ii dispretuiesc pe cei care renunta la parerile si scopurile lor. Ei declara deschis ca scopurile lor nu pot fi realizate decat prin rasturnarea cu forta a tuturor structurilor sociale existente. Clasa conducatoare sa tremure de frica revolutiei comuniste!”

Lenin: „Ateismul este parte integranta a marxismului. Marxismul este materialism. Trebuie sa combatem religia. Acesta este ABC-ul oricarui materialism, deci si al marxismului.”

Lenin, in cuvantarea din 1922: „Mai intai trebuie sa luam in stapanire Europa de Est si apoi masele din Asia. Dupa aceea vom incercui si submina Statele Unite ale Americii care vor cadea in mainile noastre fara nici o lupta, ca un fruct copt.”

Cruzime satanica: hobby-ul lui Yagoda, ministrul afacerilor interne al Uniunii Sovietice, era de a impusca – dezbracat in pielea goala – icoanele care ii reprezentau pe Iisus si pe sfinti

Soljenitin, in monumentalul sau roman Arhipelagul Gulag, afirma ca hobby-ul lui Yagoda, ministrul afacerilor interne al Uniunii Sovietice, era de a impusca – dezbracat in pielea goala – icoanele care ii reprezentau pe Iisus si pe sfinti. Cativa tovarasi ii tineau companie. Acesta era un alt ritual satanist practicat la nivelele superioare ale ierarhiei comuniste.

In Rusia, in timpul lui Stalin, cativa comunisti au omorat niste nevinovati in beciurile politiei. Dupa comiterea acestui omor bestial, unul dintre faptasi si-a revenit si, umbland de la un cadavru la altul, spunea: ,,N-am vrut sa fac asta. Nu va cunosc. Vorbiti cu mine, iertati-ma!” Atunci unul dintre complicii sai l-a ucis.

Preotul Kowalyk a fost arestat de bolsevici in anul 1941 si dus la inchisoarea din Lvov, Ucraina. Dupa ce germanii i-au pus pe fuga pe bolsevici, locuitorii acelui oras au gasit corpul insangerat al preotului tintuit de perete, cu mainile si picioarele batute in cuie, in pozitia in care a fost rastignit pe cruce Domnul Iisus Hristos. Au mai fost gasiti, de asemenea, sase mii de detinuti impuscati in ceafa, pe care bolsevicii i-au ingramadii unii peste altii in beciuri si i-au acoperit apoi cu ciment.

Sase comunisti au navalit in casa preotului Nicolae Ciardjov, i-au smuls parul, i-au scos ochii, i-au taiat corpul in mai multe locuri, trecand peste rani cu fierul incins si apoi l-au impuscat.

In general, pentru comunisti, viata omului nu valoreaza prea mult. In timpul razboiului civil, Lenin scria: „Ar fi o rusine sa nu-i impusti pe barbatii care nu vor sa se prezinte la recrutare si care se sustrag de la mobilizare. Tineti-ma la curent cu rezultatele acestei masuri.”

In timpul razboiului civil din Spania, comunistii au omorat patru mii de preoti catolici. Cunoscutul preot ortodox rus, Dudko, a relatat ca sase comunisti au navalit in casa preotului Nicolae Ciardjov, i-au smuls parul, i-au scos ochii, i-au taiat corpul in mai multe locuri, trecand peste rani cu fierul incins si apoi l-au impuscat.

Presa occidentala a relatat (la 10 martie 1983) ca in Zimbabwe au fost omorati trei mii de membri ai tribului Ndebele de catre soldatii dictatorului comunist Mugabe. Armata fusese instruita de cadre nordcoreene. Membrilor tribului li s-a poruncit sa-i impuste pe proprii lor copii; cei care refuzau erau impuscati impreuna cu copiii lor.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

15 Responses to “Comunismul, religia urii”

 1. Cum era Nicolae Ceausescu d(r)ac, in opinia d(r)acilor de la Nasul TV | A șaptea dimensiune says:

  martie 21st, 2015 at 16:21

  […] Comunismul, religia urii […]

 2. Ciudatenii ale dictaturii comuniste Kim din Coreea de Nord | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 21st, 2015 at 18:11

  […] Comunismul, religia urii […]

 3. Fetele criminale ale comunismului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 24th, 2015 at 21:29

  […] Comunismul, religia urii […]

 4. Holocaustul rosu din Basarabia si Bucovina anului 1940 | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 28th, 2015 at 17:43

  […] Comunismul, religia urii […]

 5. De ce mafia PSD-ista se teme de legionari, dar nu se teme de comunisti | A șaptea dimensiune says:

  august 2nd, 2015 at 14:18

  […] Comunismul, religia urii […]

 6. Genocidul comunist in Romania | A șaptea dimensiune says:

  august 9th, 2015 at 15:59

  […] Comunismul, religia urii […]

 7. Comunistii au provocat un adevarat genocid cultural in Romania | A șaptea dimensiune says:

  august 14th, 2015 at 11:21

  […] Comunismul, religia urii […]

 8. Cum i-au macelarit comunistii pe crestinii din Romania | A șaptea dimensiune says:

  august 17th, 2015 at 11:34

  […] Comunismul, religia urii […]

 9. Si totusi, Mihai Razvan Ungureanu provine din randurile nomenclaturii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  august 24th, 2015 at 17:07

  […] Comunismul, religia urii […]

 10. Ungaria cere condamnarea crimelor comunismului, Romania PSD-ista NU | A șaptea dimensiune says:

  august 25th, 2015 at 14:31

  […] Comunismul, religia urii […]

 11. O zi in temnitele comuniste, tratamentul perfect pentru nostalgicii comunismului | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2015 at 14:24

  […] Comunismul, religia urii […]

 12. Pe langa violatorii din Vaslui, Ana Pauker s-a nascut tot în Vaslui | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 13th, 2015 at 12:19

  […] Comunismul, religia urii […]

 13. Cum ne-au ucis bolsevicii rusofoni oamenii de stiinta geniali | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 21:01

  […] Comunismul, religia urii […]

 14. Eu sunt ocupantul rus si ma doare-n fund de viata si drepturile tale | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 21:12

  […] Comunismul, religia urii […]

Adauga un comentariu