masajartemis.ro, dacă-ți dorești un masaj erotic de vis

vineri, mai 2, 2014 15:38
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNu mi-au plăcut niciodată ipocriții. Adică acele persoane care vor să pară altfel decât sunt în realitate. Iar adevărul este că orice bărbat sănătos, care nu are dorințele atrofiate de alcool sau alte cauze, își dorește o femeie frumoasă care să-l atingă, să-l aducă pe culmile fericirii. Ei bine, dragii mei, dacă sunteți sănătoși, nu aveți prejudecăți și vă doriți masați de fete super drăguțe, încercați link-ul de la sfârșitul acestui material. Pe site-ul respectiv, găsiți o galerie cu imaginile îngerilor care vă așteaptă, tarifele practicate și, de asemenea, tot pe site vă puteți face o programare Artemis, salon masaj erotic București. Cum prezentarea de pe site mi se pare foarte inspirată, iată argumentele de acolo.

“Cum ar fi daca ti-ai putea alege cea mai frumoasa femeie, iar ea ti-ar spune DA imediat?
In centrul Bucurestiului, cu o intrare ascunsa de privirile indiscrete, se afla o vila eleganta. Inauntru 3 camere, una neagra, una rosie si una verde, te asteapta pe tine sa iti regasesti pasiunea alaturi de cele mai frumoase femei.
Aici, in intimitatea camerelor, tu vei deveni cel mai minunat barbat, iar tot ce isi vor dori maseuzele noastre va fi sa iti ofere placere. Prin simpla ta prezenta le vei cuceri, iar alaturi de ele vei avea parte de momente de neuitat, momente in care pasiunea se va impleti cu dorinta, cand toate problemele se vor pierde si cand iti va ramane doar placerea, ca unica senzatie.
Acum este momentul tau, sa ai cea mai frumoasa femeie, sa traiesti cele mai frumoase clipe! Vino la salonul Artemis Masaj.”

Și dacă dorim să știm mai multe despre ce înseamnă un masaj, iată ce găsim pe Wikipedia.

Masajul presupune manipularea straturilor superficiale și profunde ale mușchilor și țesutului conjuctiv in scopul promovării relaxării si stării de bine.
Cuvântul provine din arăbescul massa ce înseamnă:a atinge, a simți sau a manipula sau din latinescul massa ce înseamnă “masă, masă densă”. Masajul implică acționarea asupra corpului cu presiune – structurată, nestructurată, staționară sau în mișcare – tensiune, mișcare, vibrație, manual sau cu ajutorul unor ajutoare mecanice. Țesuturile vizate pot include mușchi, tendoane, ligamente, piele, articulații, sau alte țesuturi de tip conjunctiv, ca de asemenea și vasele limfatice sau organele din sistemul gastrointestinal.
Masajul poate fi aplicat cu ajutorul mâinilor, a degetelor, coatelor, genunchilor, frunții si picioarelor. Există peste 80 de modalități de masaj recunoscute. Printre motivele cele mai des citate în justificarea introducerii masajului ca terapie se află cererile clienților și eficacitatea clinică percepută.
În mediile profesionale, masajul implică așezarea clientului pe o masa de masaj, așezarea acestuia pe un scaun de masaj sau întinderea acestuia pe o saltea, pe podea. Subiectul supus masajului poate fi dezbrăcat complet sau parțial. Anumite părți ale corpului pot fi acoperite cu prosoape sau cearceafuri.”

Așadar, dragii moșului, decât o beție cruntă, după care te doare capul trei zile, mai bine un masaj erotic pe care nu-l vei uita niciodată.

Masaj erotic Bucuresti Masajartemis.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu