Microsoft va păstra, într-o nouă versiune, MS Paint în Windows 11

sâmbătă, septembrie 4, 2021 7:22
Posted in category IT

MS Paint
Din 2017, Microsoft a făcut mai multe încercări de a elimina MS Paint. Compania l-a adăugat la lista sa de funcții care vor fi eliminate, a lansat un înlocuitor relativ necunoscut numit Paint 3D și a trimis notificări de eliminare utilizatorilor Windows până în 2019. Dar se pare că, în Windows 11, Microsoft s-a răzgândit. Nu numai că va apărea în versiunea oficială pentru Windows 11, dar va avea o reproiectare curată.

Deși nu știm dacă Paint primește funcții noi în Windows 11, o imagine încărcată în contul Unsplash de la Microsoft (prezentată mai sus) arată că software-ul este viu și sănătos. O nouă reproiectare simplifică bara de instrumente și elimină panglica pe care Microsoft a adăugat-o în Windows 7.

Microsoft a ales să prezinte noul MS Paint cu o tabletă și un stylus, indicând faptul că software-ul ar putea deveni mai ușor de folosit. În timp ce sensibilitatea la presiune pare puțin probabilă, pictogramele noii bare de instrumente Paint sunt bine distanțate și toate culorile din paleta sa sunt accesibile, ceea ce ar trebui să facă din MS Paint o aplicaţie mult mai prietenoasă cu utilizatorii.

MS Paint reproiectat nu este încă disponibil în versiunile Windows 11 Insider. Ar putea să își facă prima apariție într-o viitoare versiune Insider sau în versiunea oficială Windows 11.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu