Milionari PSD-işti ce au furat avuţia naţională a României: astăzi, Remus Truică

duminică, iulie 19, 2020 16:06

Remus TruicaÎn 2004, Remus Truică + Anamaria Ferentz = PSD = love

În 2004, şeful de cabinet al lui Adrian Năstase s-a combinat cu purtătoarea de cuvânt de la Demo

Când PeSeDistul se ajunge, vilele, gipanele cu girofar, comisioanele, micile bucurii ale şpăgii nu-l mai satisfac.

Într-adevăr, la ce bun tot acest edificiu materialist dacă n-ai cu cine să împarţi sufleteşte gloria, corupţia, sticla de şampanie franţuzească în valoare de patru-cinci salarii medii pe economie?

Deci mahărului PeSeDist autentic îi mai trebuie (pe lângă nevasta plictisită de acasă, dacă este cazul) şi una bucată gagică beton, de preferinţă cunoscută publicului larg, ideal familiară cititorului de Playboy. Lângă care să-şi etaleze seara burtică şi standardul de viaţă, care să-i admire Rolexul, să-i susure la ureche cât este el, ursuleţul, de social-democrat.

Este cazul lui Remus Truică, şeful de cabinet al lui Adrian Năstase, fost consilier de mare succes financiar, pesedist până-n măduva oaselor.

Faptul că e om de succes la locul lui, căsătorit, n-are niciun fel de importanţă. Nevastă-sa, o tipă sobră, de formaţie economistă, n-are absolut nicio vină, cum spuneam: partidul, puterea şi banul îţi dau aripi de îndrăgostit.

Ce face Truică în acest sens? Întreţine, departe de ochii vigilenţi ai moraliştilor acri din partid (poate or mai fi şi din ăştia, în afară de Ion Iliescu şi statuia lui Lenin), o relaţie social-complicată cu Anamaria Ferentz (pe canapea, normal), blonda apetisantă de la Demmo.

Relaţia se desfăşoară în felul următor: el o sponsorizează şi nu numai, iar ea este recunoscătoare şi altele. Să nu vă mire această combinaţie de dată recentă: din punctul de vedere al unei tipe cu un anumit standard vestimentar şi cu o anumită notorietate printre vedetele Playboy cu pretenţii, dacă n-ar fi fost Truică, era altcineva. Şi decât Adrian Năstase, mai bine Remus Truică. Păi, ca să ieşi în siguranţă cu Năstase la un hotel, ar trebui să aştepţi câteva zile, ca să-l cumpere!

Cine este Remus Truică şi până când, domnilor?

Despre şeful de cabinet al lui Adrian Năstase, România liberă dezvăluia recent (în 2004 – n.m.) că a pus laba, aproape gratis, pe o halcă de pădure la Snagov + câteva terenuri în buza lacului, aflate iniţial în proprietatea statului. Unde omul (lui Năstase) vrea să-şi construiască un mic cuibuşor de nebunii, de 1200 metri pătraţi.

Din declaraţia de avere (completată în 2004 – n.m.) rezultă că a pus la saltea 287.000 de dolari, dar suma este, desigur, departe de adevăratele conturi. Truică deţine (deţinea în 2004 – n.m.) 15% din acţiunile firmei TotalNet, printre ai cărei clienţi se numără, normal, Guvernul României.

Cum a ajuns Remus Truică aici? Eh, asta e o întrebare, dar ceea ce e sigur e că gagiul a plecat din postul de director al unei firme de Internet, pe care patronul – nimeni altul decât biznismanu’ hiperpesedist Alexandru Bitner (mogulul de la Gura Portiţei) – a vândut-o pe o remorcă de bani grupului RDS.

Cine şi cât de bună e Anamaria Ferentz

S-a născut la Bacău, a copilărit la Năvodari, a studiat la Constanţa, a pozat în Playboy. (Bun şi pictorialul din FHM!) De formaţie cântăreaţă, Anamaria a absolvit un colegiu de medicină şi a cântat într-un grup folcloric. Vreme de doi ani s-a remarcat discret, ca solistă în corul Operei din Constanţa. Din 2001, cântă în trupa Demmo (“7 zile de 8 ori”, “Când mă atingi” etc.) Despre piesa “În inima ta”, solista spune că de fiecare dată când o cântă în concerte capătă o stare de optimism extrem, energizant. (“Academia Caţavencu”, nr. 650/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu