Au fost vândute sau distruse 2300 de întreprinderi în perioada guvernării PSD – Adrian Năstase

duminică, iunie 12, 2016 16:05

PSDFostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calității”, demnitarul PSD putând face recurs la această decizie (se intampla odata – n.m.). Potrivit minutei de ședință, lui Adrian Năstase i-au fost interzise timp de 2 ani drepturile de a alege și de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, precum și dreptul de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat.
 Sentința nu va fi pusă în executare în acest moment, ci doar dacă recursul la Completul de 5 judecători de la Înalta Curte va menține condamnarea lui Adrian Năstase. În acest dosar, Năstase a fost acuzat că și-a finanțat campania electorală din fondurile colectate în cadrul simpozionului Trofeul Calității, organizat de Inspectoratul de Stat în Construcții.

Iată şi un comentariu la acest material:”Remus Truica, asta cu divortul, a fost seful de cabinet al lui Nastase Adrian, in perioada 2000-2004, cit timp a fost prim ministru Nastase. A venit sarac si a plecat enorm de bogat. Este cel care ducea cu valiza banii din spagi si coruptie, peste hotare, in Elvetia si Monte Carlo. Acum acest Truica are insule in Cariabe, domenii in Romania, case in Franta pe Coasta de Azur, are sute de milioane de euro, avere. Daca acest Truica are aceasta avere, va inchipuiti citi bani are Nastase? Sa va aduc aminte niste privatizari, Petrom vinduta cu 600 milioane euro, cind valoarea de piata era peste 10 milarde euro. Petromidia data pe degeaba lui Patriciu, ALRO Slatina la fel, Sidex la fel si altele si altele. Au fost vindute sau distruse 2300 de intreprinderi in perioada guvernarii PSD.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Au fost vândute sau distruse 2300 de întreprinderi în perioada guvernării PSD – Adrian Năstase”

 1. Puscariasii escroci, care ne-au furat de ne-au rupt 25 de ani, trandavesc in vile de protocol | A șaptea dimensiune says:

  august 27th, 2016 at 12:33

  […] Au fost vandute sau distruse 2300 de intreprinderi in perioada guvernarii PSD – Adrian Nastase […]

 2. Infractorul Adrian Nastase a primit o spaga de 7 milioane de lire sterline | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2016 at 16:08

  […] Au fost vandute sau distruse 2300 de intreprinderi in perioada guvernarii PSD – Adrian Nastase […]

 3. Mafiotul PSD-ist Nastase Adrian a primit de la Bechtel un comision de 80 milioane de dolari | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 1st, 2016 at 13:09

  […] Au fost vandute sau distruse 2300 de intreprinderi in perioada guvernarii PSD – Adrian Nastase […]

 4. PSD-istii, aceste curve virgine o data la 4 ani | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2016 at 11:29

  […] PSD-iștii au distrus și vândut intreprinderile mostenite din comunism, de pe urma acestui jaf PSD-iștii devenind foarte bogați, ci Soros și alte partide politice din […]

 5. Penalii Ponta si Dragnea vor asigura presedintia Uniunii Europene din partea Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2016 at 18:27

  […] Au fost vandute sau distruse 2300 de intreprinderi in perioada guvernarii PSD – Adrian Nastase […]

 6. NU UITAM SI NU IERTAM: Peste 2.300 de intreprinderi AU FOST DISTRUSE in perioada guvernarii PSD - Adrian Nastase - Nationalisti.ro says:

  ianuarie 9th, 2017 at 5:16

  […] Iată şi un comentariu la acest material:”Remus Truica, asta cu divortul, a fost seful de cabinet a lui Nastase Adrian, in perioada 2000-2004, cit timp a fost prim ministru Nastase. A venit sarac si a plecat enorm de bogat. Este cel care ducea cu valiza banii din spagi si coruptie, peste hotare, in Elvetia si Monte Carlo. Acum acest Truica are insule in Cariabe, domenii in Romania, case in Franta pe Coasta de Azur, are sute de milioane de euro, avere. Daca acest Truica are aceasta avere, va inchipuiti citi bani are Nastase? Sa va aduc aminte niste privatizari, Petrom vinduta cu 600 milioane euro, cind valoarea de piata era peste 10 milarde euro. Petromidia data pe degeaba lui Patriciu, ALRO Slatina la fel, Sidex la fel si altele si altele. Au fost vindute sau distruse 2300 de intreprinderi in perioada guvernarii PSD.” (sursa) […]

 7. George says:

  septembrie 11th, 2018 at 5:23

  CEREM ARESTAREA SI INTEMNIȚAREA IMEDIATĂ LUI DRAGNEA SI A LUI VÂLCOV: AZI, ACUM!
  Da, Dragnea trebuie arestat imediat!
  Răspândește la alți 5 prieteni! Nu poate fi democrație in România atâta vreme cât Dragnea umblă printre noi liber și nu este arestat preventiv:
  ESTE UN PERICOL NATIONAL IMEDIAT !
  ARESTATI-L PE SOCIOPAT! ACUM !
  https://www.la-psiholog.ro/info/personalitatea-antisociala
  Nu are conștiință și nu pune la îndoială ceea ce crede: este atotștiutor și nu poate pierde! Si de aceea pierde. Este ca un gândac pe spate care își mișcă în zadar picioarele fără să poată realiza că este pironit cu un ac cu gămălie…este încarcerat in propria minte!
  Ochii sunt fereastra sufletului: in acești 4 ochi văd ura fără sfârșit a iadului

 8. Istoria jafului PSD-ist în România: astăzi, Gabriel Bivolaru | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 26th, 2018 at 20:17

  […] Au fost vandute sau distruse 2300 de intreprinderi in perioada guvernarii PSD – Adrian Nastase […]

 9. Electoratul PSD, o adunatura de cretini care duc Romania in groapa | A șaptea dimensiune says:

  iunie 1st, 2019 at 6:40

  […] Au fost vandute sau distruse 2300 de intreprinderi in perioada guvernarii PSD – Adrian Nastase […]

Adauga un comentariu