Motoare de căutare torrente

luni, februarie 10, 2020 20:39
Posted in category IT

TorrentsNu e niciun secret faptul că motorul de căutare Google indexează miliarde de pagini web şi oferă utilizatorilor răspuns la interogările acestora. Există însă o nuanţă extrem de importantă în ce priveşte Google: acesta accesează doar “partea vizibilă”, “partea legală” sau “partea domestică” a Internetului, nu şi “web-ul invizibil” sau “web-ul întunecat” (web dark-ul). De exemplu, Google nu indexează site-uri erotice (la care trebuie să ajungi în mod direct) sau site-uri cu torrente. Pentru amatorii de erotism, asapteadimensiune.ro a pregătit aici nişte link-uri care vă pot fi utile, dar în acest material ne vom ocupa de torrente. Mai precis, de motoare de căutare torrente, cele care scormonesc partea invizibilă (pentru Google şi alte motoare de căutare obişnuite) sau partea întunecată a Internetului. Aşadar, haideţi să vedem cine ne ajută să găsim torrentele atât de utile uneori.

Cele mai bune motoare de căutare torrente

Înainte de asta, o precizare: pentru cei mai puţin obişnuiţi cu torrentele, trebuie spus că torrentul este un fişier partajat, ce poate fi descărcat folosind aplicaţii precum BitTorrent sau uTorrent. Nu este obligatoriu să descărcaţi tot fişierul odată, ci o puteţi face pe bucăţi, adică dacă se închide calculatorul şi nu s-a terminat descărcarea, la revenire fişierul se va descărca de unde a rămas.

 • The Pirate Bay (https://thepiratebays3.com/en/)
  Puteţi căuta orice, de la muzică şi emisiuni TV la jocuri şi aplicaţii.
 • Limetorrents
  Chiar dacă multe torrente cuprind şi fişiere ilegale, protejate de legea dreptului de autor, puteţi găsi fişiere gratuite, cum ar fi cărţi electronice gratuite, manuale gratuite sau alt conţinut greu de găsit în alte locuri.
 • RARBG
  Aveţi torrente pe categorii şi un top 10 al celor mai populare torrente.
 • Torrentz2 (https://torrentz2.eu/)
  Are peste 61 de milioane de fişiere în baza de date, aşa încât aveţi de unde alege.
 • AIO Search
  Aici puteţi selecta anumite motoare de căutare pentru torrente, pe care doriţi să le includeţi. Lista de site-uri cu torrente în care este conectat motorul de căutare este impresionantă. Rezultatele apar aproape ca un browser web încorporat, cu o filă individuală care arată rezultatele căutării din motorul de căutare torrent individual.

Alte motoare de căutare Torrent gratuite pe care le puteți încerca:

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu