Ioan Rus, de la fundul soţilor Ceauşescu la capul de listă a mafiotului Adrian Năstase

sâmbătă, mai 30, 2020 7:38

Nicolae CeausescuVă prezentăm, în continuare, un mic exemplu de limbă catifelată, deşi de lemn, aplicată de unul dintre stâlpii PSD, pe dosul scofâlcit al dictatorului şi al soţiei sale.

Articolul a apărut în ziarul Făclia, organ al Comitetului judeţean al PCR (Partidul Comunist Român – n.m.), în data de 25 ianuarie 1987.

Vă reamintim că datorită “minunatelor condiţii de muncă şi viaţă” a izbucnit, peste aproape trei ani, Revoluţia Română, din care Ioan Rus a ieşit – se putea altfel? – câştigător!

Şi, dacă votanţii vor fi destul de inconştienţi (votanţii din 2004 – n.m.), va conduce, din nou, Clujul spre alte minunate condiţii de viaţă, de data asta sub îndrumarea unui partid asemănător, dar cu alt nume!

“În noua şi glorioasa istorie a patriei – deschisă de Congresul al IX-lea al partidului – aniversarea zilei de naştere a tovarăşului Nicolae Ceauşescu a devenit o sărbătoare iubită a întregului popor, sărbătoare pe care studenţii clujeni o cinstesc cu sentimente de dragoste şi recunoştinţă faţă de partid, faţă de secretarul său general, pentru minunatele condiţii de muncă şi viaţă create tineretului universitar din patria noastră. În aceste momente solemne ne exprimăm de asemenea sentimentele de aleasă preţuire faţă de tovarăşa academician doctor inginer Elena Ceauşescu, savant de largă recunoaştere internaţională şi activist de seamă al partidului nostru, a cărei activitate a contribuit hotărâtor la dezvoltarea ştiinţei şi învăţământului în România de azi. Acum când marcăm cu dragoste şi devotament – împreună cu întreaga naţiune – ziua de naştere a secretarului general al partidului, tovarăşul Nicolae Ceauşescu, suntem în măsură să raportăm că Asociaţiile Studenţilor Comunişti din Centrul universitar Cluj-Napoca, sub conducerea organelor şi organizaţiilor de partid, au obţinut rezultate deosebite în cadrul întrecerii Fiecare asociaţie a studenţilor comunişti – colectiv de educare prin muncă şi pentru muncă a studenţilor. (“Academia Caţavencu”, nr. 649/2004)

Aşadar, jegul PSD-ist Ioan Rus despre analfabeta Elena Ceauşescu: “academician doctor inginer”, “savant de largă recunoaştere internaţională” (hăăăă, hăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu