Opoziţia din Parlament, o anexa a mafiei PSD-iste

luni, februarie 27, 2017 20:05

Mafia PSDSingura opoziție reală la dictatura mafiei PSD-iste o reprezintă mișcarea din Piața Victoriei

România anului 2017 nu are opoziție parlamentară. Partidele parlamentare nu fac nimic pentru a împiedica mafia PSD-istă să izoleze România, s-o transforme într-o gubernie roșie, s-o aducă la nivel de gulag format din sclavi care sunt aduși cu microbuzele să aplaude marețele realizări ale clicii criminale votată de 18% dintre români la alegerile din decembrie 2016. Atunci când vine vorba de jaf, de imunitate parlamentară, de privilegii, de accesul la banul public, de spălarea cadavrelor politice, de albirea mafioților din Parlament, culoarea politică nu contează. Și dacă USR-ul mai are o scuză (partid tânăr, fără experiență politică), deși tocmai USR-ul are cele mai vizibile luări de poziție anti-mafia-PSD, celelalte partide parlamentare sunt ca și inexistente sau, mai rău, sunt de partea PSD-ului.

PNL-ul, această ramură a USL-amismului (Uniunea Sovietico-Liberală) multilateral înapoiat

PNL-ul a fost dus în groapă de repetentul Crin Antonescu, pramatia care, la sugestia securistului Voiculescu-Pușcărie, a întemeiat USL-ul, alături de neocomuniștii din PSD. Atunci a pierdut PNL-ul orice susținere a electoratului de dreapta, a tinerilor, a diasporei. Cretin Antonescu, acest neica nimeni, această barbologie ieftină, acest idiot care nu are nicio realizare în toată viața lui de căcat, în afara unor tâmpenii precum cele din 2012, ei bine, acest jeg chiar își imagina că PNL-ul va câștiga ceva într-o alianță cu PSD-ul criminalului Ilici Iliescu?! Și ca absurdul să fie maxim, PNL-ul se contopește cu PDL-ul, iar rezultatul fuziunii a două partide, care în 2008 aveau 25% + 30% = 55% (aproximativ), a fost obținerea în 2016 a imensului scor electoral de 19%. Asta înseamnă viziune politică la liberalii de azi, niște nulități absolute, incapabile să fie de partea bună a acestui popor. Băi, liberalii lu’ Pește, dacă vreți opoziție autentică, există grevă parlamentară (cum ați făcut în iarna lui 2012, când luați salariul de parlamentar și nu veneați la muncă, ci o frecați la Antena 3, unde-l scuipați seară de seară pe Băsescu), vă puteți lega cu lanțuri de gardul Parlamentului, există greva foamei etc. Și ce faceți voi? Vă doare-n supapă de Ordonanțele criminale ale mafiei PSD-iste, de izolarea României și de toate celelalte.

Prostie cât Casa Poporului: Băsescu s-a înscris în PSD

Nu cu acte, ci cu sufletul și puținul creier ce i-a mai rămas. Cine credeți că s-a abținut la vot, atunci când s-a votat Ordonanța 14, cea care anulează prevederile criminale ale Ordonanței 13? Traian Băsescu. Ce credeți că face Băsescu atunci când apare în cocina mafiotului Sebastian Ghiță, Romania TV? Atacă DNA-ul și-i apară pe mafioți. Rușine, rușine, rușine! Mai are rost să mai vorbim despre un mort politic? Cum naiba a ajuns Băsescu să aibă aceleași texte ca mafioții PSD-iști? O fi păsărica Elenei Udrea, țiganca din Pleșcoi, atât de tentantă? O fi fetița lui Băsescu la un pas de pușcărie (dar cine a pus-o să încalce legea)? Oricum, deja filmul România anului 2017 are foarte multe personaje negative și un singur personaj pozitiv: tinerii frumoși, deștepți, liberi și curajoși din Piața Victoriei. Îmi scot pălaria în fața voastră, dragilor. Ați dovedit lumii întregi că această țară nu are numai țigani, aurolaci, cerșetori, politicieni corupți, asistați sociali etc., ci și un segment de oameni educați, civilizati, frumoși și nobili. Voi sunteți adevărata Românie, în care merită să traiești și pentru care merită să mori.

Mesaj pentru mafioții PSD-iști si aliații lor din Parlamentul rușinii: Liberte, egalite, muie PeSeDe!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu