Mafia PSD-istă adusă (menţinută) la putere de Antena 3 şi România TV

marți, decembrie 13, 2016 17:28

Antena 3Mogulii patroni ai celor două latrine ordinare, Antena 3 și Romania TV, unul pușcăriaș aflat după gratii, Dan Voiculescu, și altul judecat pentru spălare de bani și alte infracțiuni, Sebastian Ghiță, au făcut din România o țară unde mafia face legea

Nu am zărit, în ultimii ani, un singur material negativ la adresa PSD-ului, la Ghiță_TV și Latrina 3. Ba mai mult, dezinformarea celor două cocine ordinare, care nu au nici cea mai vagă legătură cu jurnalismul, a atiuns cote inimaginabile în campania electorală pentru alegerea Președintelui României, din toamna lui 2014. Astfel, Romania TV dădea ca sigură victoria lui Viorel Ponta cu scoruri precum Ponta: 65%, Iohannis: 35%. La rândul său, Antena 3 a dezinformat populația României inclusiv în primele minute de după încheierea turului 2 al alegerilor prezidențiale din România anului 2014, atunci când a prezentat următoarea mare minciună: Ponta câștigător: 50,5%, Iohannis învins: 49,5%. În realitate rezultatul a fost: Iohannis 55% (aproximativ), Ponta 45%. Adică o diferență de 10 procente. Niciun sondaj efectuat de profesioniști nu poate avea o eroare așa de mare. Era clar o dezinformare, o intoxicare a Latrinei 3, așa cum face de 10 ani în România.

Se știe că cine deține mijloacele de informare deține puterea. Până la urmă votantul PSD-ist nu accesează Internetul, nu citește programe politice, ci se uită la tembelizor. Iar dacă Latrina 3 și Ghiță TV îi spun seară de seară că mafia PSD-istă face numai bine, iar ceilalți numai rău, votantul PSD-ist va crede. Se aplică principiul conform căruia o minciună repetată mereu devine adevăr. Dacă vrem ca mafia PSD să aibă o influență mai redusă, trebuie eliminate cele două rahaturi numite Antena 3 și România TV . Din păcate, după alungarea guvernului Ponta în toamna lui 2015, au rămas jegurile numite de acest mitoman în funcții importante: președinta CNA-ului, organism care nu funcționează în România, și avocatul poporului, acest Ciorbea care a devenit sluga PSD-ului. Nu poți avea o altă societate, chiar dacă ai schimbat un guvern de hoți, din moment ce oamenii Mafiei ocupă posturile cheie ale societății. Un CNA care și-ar face bine treaba ar fi curățat media românească de gunoaie precum Antena 3 și România TV. Fără ele cu siguranță PSD-ul ar fi avut un procent mult mai mic la toate alegerile din ultimii ani.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Mafia PSD-istă adusă (menţinută) la putere de Antena 3 şi România TV”

 1. Romanii idioti, votanti PSD, se vand singuri rusilor, nu trebuie sa-i vanda americanii sau englezii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 17th, 2016 at 19:03

  […] Mafia PSD-ista adusa (mentinuta) la putere de Antena 3 si Romania TV […]

 2. B1 TV a fost lansat in Romania pe banii nasului mafiot al lui Nicusor Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2016 at 14:25

  […] Mafia PSD-ista adusa (mentinuta) la putere de Antena 3 si Romania TV […]

 3. Elvira Cercel says:

  iunie 3rd, 2018 at 19:14

  Sunt perfect,de acor4d cu cele relatate mai sus,despre mafia psd=ista !!!Intrebarea este :cum si cand vom scapa mai repede de aceasta „sleahta „nesatula !!!!Sunt de=a dreptul revoltata si scarbita !!!!!!

 4. Cine este cu adevarat Codrin Stefanescu? | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 20:12

  […] Mafia PSD-ista adusa (mentinuta) la putere de Antena 3 si Romania TV […]

 5. Textele cizmarului din Scornicesti reluate si reinterpretate de mafia PSD | A șaptea dimensiune says:

  mai 10th, 2019 at 19:00

  […] Mafia PSD-ista adusa (mentinuta) la putere de Antena 3 si Romania TV […]

 6. Adriana Negruti says:

  august 12th, 2019 at 14:29

  Manipularea TICALOASA a acestor posturi TV este cea mai vinovata de rezultatul alegerilor din 2016, dar si crearea unei opozitii de opereta care nu a reusit sa convinga pe nimeni pentru ca asa a fost proiectata !!! La noi mafia psd-ista nu numai ca a ponegrit opozitia, dar tot ea are in opozitie oameni care o ajuta sa prospere si sa se mentina la putere, astfel incat opozitia e macinata, divizata, TRAGE DE TIMP SI E NECONVINGATOARE = AJUTA PUTEREA SA MIMEZE DEMOCRATIA. CIRC !!!! ASTA E DEMOCRATIA LA NOI !!!

 7. Caracatiţa PSD-istă care a ucis România (episodul 1001) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 17th, 2019 at 19:53

  […] Mafia PSD-ista adusa (mentinuta) la putere de Antena 3 si Romania TV […]

Adauga un comentariu