Până când organele sexuale ne vor despărţi

duminică, octombrie 8, 2023 9:59
Posted in category Mass-media

Educaţia sexuală la româniÎn 2005, domnişoara Amanda Monti, de 24 de anişori, din Liverpool, era foarte îndrăgostită de viaţă. Doar că iubitul fetei, sau cel puţin o parte a corpului acestuia, nu era chiar atât de plin de viaţă cum s-ar fi aşteptat domnişoara Amanda.

Pe scurt, nici mai mult nici mai puţin, putem vorbi, în acest caz, despre un dublu deces în familie: ea era moartă după sex, iar lui i-a murit sexul.

După prezentarea personajelor, să trecem la povestit faptele. Amanda i-a reproşat partenerului ei că nu mai vrea să facă sex cu ea şi că intenţionează s-o părăsească. Dar iubitul fetei, un bărbat de 37 de ani, n-a băgat la cap şi nici la corp reproşurile Amandei.

Aşadar şi prin urmare, tipa a trecut la fapte. I-a smuls bărbatului testiculul stâng şi l-a băgat în gură ca să-l ascundă. Se mai întâmplă. Şi un prieten de-al meu avea o iubită care-i ascundea sticlele de vin şi cheile de la maşină (cheile de la maşină erau ascunse după ce tipul găsea sticlele de vin).

Ce putem spune după o asemnenea întâmplare?! Un lucru este cert: printr-o asemenea achiziţie tânăra ar fi putut să facă singură copii pentru tot restul vieţii. Ce nu ştim este dacă în acest caz chiuretajul se face de către stomatolog sau tot de către ginecolog.

Una peste alta, concluzia este una dramatică pentru astfel de bărbaţi agresaţi sexual: doar o viaţă sexuală are omul şi, din păcate, pe-aia trebuie s-o trăiască. (Informaţie preluată din revista „Academia Caţavencu”, nr. 683/2005.)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu