Erotism stiintific si istoric

joi, februarie 22, 2018 19:51
Posted in category Literatura

AndreeaEşti asistat social şi ai votat PSD-ul, nevasta te înşală cu un domn gras, director de firmă-căpuşă, n-ai plătit întreţinerea de trei luni, copiii zbiară de foame şi, pentru că totul pe lumea asta e perfect, într-o zi constaţi că ai rămas şi impotent. Dacă eşti şi intelectual pe deasupra, şansa să ţi se întâmple chestia asta ultimă creşte enorm.

Cel puţin aşa susţine Wilhelm Stekel, un psihiatru celebru dintre războaie, în cartea sa “Psihologia eroticii masculine” (Editura Trei, 1999, reeditată, sau nu): “doar jumătate dintre oamenii culţi dispun de o potenţă normală”. Nu te speria prea tare! Este dovedit că suferi de o impotenţă psihică şi, în cazul votantului ciumei roşii, aceasta îşi are originile în felul cum a votat în decembrie 2016.

Dacă ai votat mafioţii roşii, care ţi-au distrus ţara, este clar că frustrarea produsă de votul tău utilizat greşit te-a împins spre impotenţă. “Ca urmare a unei inhibiţii întâmplătoare (frustrarea fiind producătoare de inhibiţii), erecţia este împiedicată. Acţiunea reprezentării inhibitoare nu este recunoscută şi impotentul (condiţionat) temporar este luat drept impotent permanent.”

Ai şanse mari să te faci bine, votant al ciumei roşii, în 2020, când vei vota din nou. Numai că, dacă vei vota din nou cu mafioţii roşii, s-ar putea să înlocuieşti o frustrare minoră cu una majoră şi atunci ăla eşti, fiindcă, spune Wilhelm Stekel: “bărbatul este ca penisul său”. În rest, este folositor să citeşti cartea ca să afli că onania nu este dăunătoare potenţei, ba chiar, zice Stekel, din contră: “Cele mai grele cazuri de impotenţă se găsesc la bărbaţii care, chipurile, nu s-au masturbat niciodată” şi “Cu cât instinctul sexual se manifestă mai furtunos în copilărie, cu atât continuă el mai mult spre bătrâneţe.” Aşa că dacă băiatul dv. Gigel îşi freacă puţa, bine face. Dacă o să-i induceţi un sentiment de vinovăţie zbierând la el: “Gigel, dacă nu laşi cocoşelul în pace, o să ţi se usuce!”, riscaţi să faceţi dintr-un copil nevinovat un viitor impotent. (Articol preluat şi adaptat din “Academia Caţavencu”, nr. 415/1999)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

6 Responses to “Erotism stiintific si istoric”

 1. Exista dragoste dincolo de sex? | A șaptea dimensiune says:

  februarie 1st, 2019 at 17:32

  […] Erotism stiintific si istoric […]

 2. Mihai Eminescu – poet national si universal | A șaptea dimensiune says:

  februarie 1st, 2019 at 20:37

  […] Erotism stiintific si istoric […]

 3. Evoluţie culturală | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 28th, 2019 at 16:42

  […] Erotism stiintific si istoric […]

 4. Festivalul internaţional „Citarea României” | A șaptea dimensiune says:

  mai 1st, 2019 at 15:07

  […] Erotism stiintific si istoric […]

 5. Sexus opus | A șaptea dimensiune says:

  mai 1st, 2019 at 19:28

  […] Erotism stiintific si istoric […]

Adauga un comentariu