philips.ro, dacă vrei fiare de călcat de ultimă generație

marți, noiembrie 4, 2014 21:46
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniȘi ajungem din nou la produsele Philips, un brand atât de cunoscut. Mai exact, în acest material, vom vorbi despre fiare de călcat de ultimă generație. Dacă vreți să cumpărați, eventual online, un fier de călcat modern, în ton cu ultimele descoperiri din domeniul tehnologiei, click pe unul din link-urile de mai jos. De exemplu, poate vă interesează un aparat de calcat cu aburi de ultima generatie. Puteți vedea și comanda, de exemplu, fierul de călcat cu abur sub presiune PerfectCare Xpress, prezentat în imaginea de mai jos, fier de călcat ce are un senzor automat pentru abur, cel care activează automat aburul atunci când deplasați fierul pe masa de călcat.

Sau poate vreți un fier de calcat ieftin, dar care foloseste ultimele descoperiri in domeniul tehnologiei. Puteți alege dintre modelele de fiare de călcat fără setarea temperaturii, de exemplu, fierul PerfectCare Expert ce are un sistem anticalcar eficient, are o talpă SteamGlide, cea mai bună talpă Philips cu rezistență sporită la zgâriere, care glisează excelent și este ușor de curățat.

Puteți vedea, apoi comanda, și accesorii fier de calcat precum: filtru de detartrare pentru călcare, cartuș anti-calcar, aparat de curățat scame, husă pentru masa de călcat etc. Dacă intrați pe site, veți găsi și informații utile pentru noi toți, prezentate sub forma unor filmulețe: cum se calcă o cămașă, cum se calcă o rochie, cum se calcă blugii, cum se calcă o fustă, cum păstrăm hainele în cea mai bună formă. Din 1956 și până azi, Philips a vândut peste 400 milioane de fiare de călcat în întreaga lume. Este clar că oamenii le cumpără fiind de cea mai bună calitate. Putem s-o facem și noi, dacă ținem cont de această recomandare.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu