philips.ro, dacă vrei produse electrocasnice de ultimă generație

duminică, noiembrie 2, 2014 21:19
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn urmă cu mai mulți ani, am cumpărat un televizor marca Philips. Era un produs al tehnologiei de vârf al acelei perioade. Toate caracteristicile acelui televizor te făceau să ai încredere totală în produsele Philips. Acestea nu te dezamăgesc niciodată. Vei fi plăcut surprins de noutățile acestor produse, de utilitățile multiple ce le caracterizează. Astăzi situația este aceeași, dacă nu chiar mult mai bună. De exemplu, poate sunteți interesați de un expresor cafea ce foloseste tehnologia moderna. Puteți vedea și apoi comanda (pe site găsiți informații despre cei ce distribuie produsele Philips) produse precum cafetiera pentru espresso cu măcinare și preparare la o singură atingere Saeco Xsmall, pe care o puteți vedea în imaginea de mai jos. Aceasta macină boabele pe loc prin simpla atingere a unui buton. Este echipată cu un sistem manual de spumare pentru a oferi un plus de plăcere cu spumă de lapte tuturor cafelelor dumneavoastră.

Sau poate sunteți interesați de o cafetiera de ultima generatie. Dacă urmați legătura anterioară, puteți alege dintre mai multe modele de cafetiere cu filtru. De exemplu, cafetiera Intense folosește tehnologia brevetată AromaSelect, cea care vă permite să vedeți circuitul apei prin stratul de cafea: un mediu larg de distribuire a cafelei oferă un gust slab, delicat, în timp ce un mediu îngust oferă un gust tare, intens.

Tehnologie de ultimă generație au și aparatele de cafea produse de Philips. Puteți alege, de exemplu, Saeco Espressor Manual, dacă vreți să preparați un espresso italian autentic în fiecare zi, cu filtru presurizat pentru stratul cremos. Acesta garantează o cremă delicioasă și durabilă, la fiecare utilizare.

Dacă vreți produse electrocasnice moderne, alegeți produsele Philips. Este cea mai bună alegere.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu