Postacii platiti de PSD isi fac treaba la nivel maxim pe Facebook

sâmbătă, ianuarie 14, 2017 19:07

PSDNu am putut intra pe Facebook 24 de ore aproximativ (de miercuri 11 ianuarie 2017, ora 17:00, și până joi 12 ianuarie 2017, aproximativ aceeași oră) din cauza postacilor plătiți de PSD, care au reclamat, probabil, anumite postări de pe asapteadimensiune.ro

Se pare mafia PSD-istă încearcă să controleze și Facebook-ul, prin postacii plătiți care mint și dezinformează cel puțin la fel de mult precum o fac penalii Dragnea, Ponta și restul găștii de mafioți, grupați într-un așa-zis partid, de fapt o gașcă de interlopi, numit social-democrat. Mai mult, ieri 13 ianuarie 2017, vreo două ore, mi s-a blocat accesul la pagina de Facebook a site-ului asapteadimensiune.ro, mesajul fiind că există o problemă tehnică(?). Cred mai degrabă că erau luate la verificat anumite postări, reclamate de postacii plătiți de PSD. Și mai mult, la un grup de pe Facebook unde sunt administrator, mi s-a eliminat una din postări, care contravine, cică, politicii Facebook. Se pare că tot ce este împotriva PSD-ului contravine politicii Facebook-ului. Nu același lucru se poate spune despre postările în care sunt elogiați criminalii comuniști, doar pe astfel de postaci nu-i reclamă nimeni (doar n-o să ne punem mintea cu niște idioți, care mai sunt și inculți pe deasupra). Din păcate, am observat în ultimele zile că orice încercare de distribuire în grupuri a anumitor fotografii și postări este imediat sancționată de cei de la Facebook, în urma, evident, a reclamațiilor postacilor plătiți de PSD. Pentru asemenea lichele, mesajul meu este următorul: Jeguri ordinare plătiți din bani furați de mafioții PSD-iști de la români, va veni ziua în care PSD-ul criminal va fi scos în afara legii, iar liderii lui judecați pentru distrugerea acestei țări. Iar voi, umili sclavi ai mafiei PSD-iste, care înghițiți rahat cu polonicul, veți fi în situația de a regreta, dacă aveți o minimă doză de conștiință morală, faptul că, în schimbul unor bănuți, făceați zilnic sex oral unor Dragnea sau Ponta. Și Iuda s-a spânzurat după ce l-a vândut pe Hristos.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu