Pentru jegurile PSD-iste, Soros este rau doar cand nu finanteaza PSD-ul

sâmbătă, noiembrie 19, 2016 19:19

PSDPentru votanții PSD-iști, țigani penali, asistați sociali, pensionari cu mintea la plimbare și alte asemenea specimene, miliardarul american de origine maghiară, George Soros, a devenit inamicul public numarul unu

Ca să vezi, nu mai pot țiganii fura din cauza faptului ca Soros finanțează tot felul de ONG-uri “dubioase”. Nu mai pot asistații sociali s-o frece prin crâșme deoarece Soros nu vrea PSD-ul la furat în Românica (e un fel de-a spune, pentru Soros, Românica nu este egală nici măcar cu un scuipat de-al său). Toate relele Pământului sunt aduse în România de Soros. Românul este harnic, studios, muncitor, incoruptibil, punctual, civilizat etc. și acest Soros vrea să-l strice (hăăă, hăăă, hăăăă).

Postacii plătiți ai mafiei PSD-iste nu prea au de ce se lega atunci când vine vorba de Cioloș sau USR și au găsit motivul: sunt oamenii lui Soros

Băi, jeguri PSD-iste de căcat, ce face Soros în România, dacă face ceva, este zero în comparație de jaful practicat de gașca PSD-istă: Dragnea, Ghiță, Ponta și tot neamul lor de infractori. Dacă România nu ar avea gunoaie ca voi ar fi o altfel de țară, așa că nu mai dați vina pe Sorosi verzi pe pereți, idioților. Mai bine golan, decât comunist, javre ordinare, adică mai bine finanțat de Soros decât mafiot PSD-ist.

Javrele PSD-iste analfabete nu știu nimic despre istoria ceva mai recentă a omenirii

Tot timpul au existat finanțări și finanțatori, nenorociți PSD-iști ce meritați un glonț în cap. Marele Ford, creatorul modelului de mașină ce-i poartă numele, l-a finanțat cu zeci de milioane de dolari pe Hitler și nimeni nu i-a făcut nimic în SUA după război. Nu fiți cretini, PSD-iști de căcat. Faptul de miliardarul Soros dă niște bani unor ONG-uri nu înseamnă că ele conduc România. Nu înseamnă că ele au puterea absolută. România este o țară de mâna a șaptea din cauza unor needucați ca voi ce votați mafioți și infractori, apoi vă plângeți că aceștia vă lasă în izmene. Dobitocilor, nu Soros l-a pus pe Viorel Ponta să fure din banii de la Turceni și Rovinari, nu Soros l-a pus pe Dragnea să fure din bani europeni etc. Probabil că, în incultura voastră, nu prea ați auzit de legile lui Murphy. Însă, una dintre ele vi se potrivește mănușă: “Atunci când ești în căcat, este bine să ții gura închisă”. Asă încât, rahați PSD-iști, ciocul mic și nu vorbiți de funie în casa spânzuratului. Nu uitați că va veni vremea când veți plăti pentru tot jaful și toată nedreptatea pe care ați produs-o în România după 1989.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Pentru jegurile PSD-iste, Soros este rau doar cand nu finanteaza PSD-ul”

 1. Scrisoare deschisa jegurilor ce vor vota PSD-ul | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 27th, 2016 at 11:41

  […] Pentru jegurile PSD-iste, Soros este rau doar cand nu finanteaza PSD-ul […]

 2. PSD este finantat de Soros | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 7th, 2016 at 19:45

  […] Pentru jegurile PSD-iste, Soros este rau doar cand nu finanteaza PSD-ul […]

 3. Neconstruind sosele noi, PSD-istii sunt ucigasii romanilor | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2017 at 11:36

  […] Pentru jegurile PSD-iste, Soros este rau doar cand nu finanteaza PSD-ul […]

 4. Boureanu este arestat doua luni pentru ca a lovit un politist, jegul Palada este liber, desi a lovit un senator roman ales de oameni | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2017 at 20:42

  […] Pentru jegurile PSD-iste, Soros este rau doar cand nu finanteaza PSD-ul […]

 5. Batausul Palada, omul lui Puie Monta, finantat de Soros, sobolanul rosu ce are pumn dar n-are creier | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2017 at 22:04

  […] Pentru jegurile PSD-iste, Soros este rau doar cand nu finanteaza PSD-ul […]

Adauga un comentariu