Programul TV in Turcia sultanului Erdogan

miercuri, iulie 27, 2016 8:11
Posted in category Mass-media

ErdoganDupă ce a interzis toate publicațiile care-i stricau siesta în palatul prezidențial cu cinci mii de camere și un harem pe măsură, sultanul Erdogan, noul dictator al Turciei, a aprobat un program TV unic, pentru singura televiziune rămasă. În premieră absolută pentru România, care l-a dat pe cel mai “deștept” consilier al unui sultan turc din ultimii 500 de ani, iată mai jos cum arată acest program TV.

 • La răsăritul soarelui, începe programul TV cu rugăciunea tradițională a musulmanilor “Să cadă capetele necredincioșilor”. Absența de la rugăciune va fi pedepsită cu cel puțin 30 de lovituri de bici, aplicate celor care mai cred că Turcia este stat laic.
 • După rugăciune, urmează programul intitulat “Trăiți grație marelui Erdogan, care vă lasă să respirați. Încă”, program ce cuprinde piese patriotice dedicate Marelui Conducător.
 • Apoi, programul TV cuprinde emisiunea de cultură intitulată “Aforismele lui Erdogan”, printre ele aflându-se următoarele: cum să trimiți în șomaj poștași care au adus scrisori opoziției, cum să-i lași muritori de foame pe cei care i-au alfabetizat pe membrii opoziției, cum să închizi școli în care nu apare portretul sultanului Erdogan etc.
 • În continuare, va fi prezentată emisiunea “Civismul în era Erdogan”, în care telespectatorii vor fi învățați cum se ling profesionist șalvarii lui Erdogan și ce trebuie să spui, la un interviu, pentru a obține job-ul mult dorit în Turcia lui Erdogan. Pentru a avea succes la un interviu, candidații trebuie să aibă, obligatoriu, în vocabular sintagme precum: “marele Erdogan”, “ilustrul Erdogan”, “divinul Erdogan”, “salvatorul Erdogan”, “mesia Erdogan” etc.
 • La prânz, programul TV va cuprinde muzică de relaxare și bună dispoziție, piesele muzicale fiind alese cu grijă, să nu cuprindă ceva neplăcut sultanului Erdogan. Cei care aleg melodii ce nu plac președintelui turc vor fi concediați, nu înainte de a-și mărturisi păcatele și de a-i linge de cel puțin 10 ori pantofii lui Erdogan.
 • Spre seară, la singura televiziune acreditată în Turcia sultanului Erdogan, va fi prezentat filmul “Erdogan, mai mare ca orice sultan”, de mare succes printre triburile turcești ce trăiesc încă în Evul Mediu.
 • Încheierea programului va cuprinde tradiționala rugăciune de seară, cu titlul mai mult decât sugestiv “Cum ucizi în numele lui Allah, lent și profund, pe necredincioșii care mai cred în altceva decât Mahomed”, cel cu una dintre soții de 12 ani și cu numeroase crime la activ, pentru care azi, în SUA de exemplu, l-ar aștepta condamnarea la moarte.
 • Iar urarea de “Noapte bună” la televiziunea lui Erdogan este următoarea: “Noapte bună, sclavii mei iubiți, pregătiți-vă pentru o zi de mâine cât mai sângeroasă pentru dușmanii noștri”.

Epilog

Cea mai bună glumă a ultimilor ani este următorul citat: “Islamul este religia păcii” (Barack Hussein Obama).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Programul TV in Turcia sultanului Erdogan”

 1. In timp ce un sfert dintre turci mor de foame, Erdogan are trei palate și sute de milioane de euro | A șaptea dimensiune says:

  august 11th, 2016 at 14:26

  […] Programul TV in Turcia sultanului Erdogan […]

Adauga un comentariu