PSD, între Rolex-uri şi balul bobocilor

vineri, iunie 26, 2020 8:10

PSDDan Robert este (era în 2004 – n.m.) viceprimar PSD la Simeria, judeţul Hunedoara.

Dan Robert a fost şeful PSD al FPS (Fondul Proprietăţii de Stat, prin intermediul căruia s-a furat pe rupte în Românica – n.m.).

Dan Robert este (era în 2004 – n.m.) amantul nevestei unui om de afaceri PSD din judeţ, cu ale cărui maşini se plimbă prin oraş când se face că are treabă.

Dan Robert îşi umple timpul consultând cataloage cu ceasuri Rolex cu care să epateze.

Asta făcea şi în ziua când nişte ţânci de liceu i-au călcat pragul, pentru a-i cere o sponsorizare pentru organizarea “balului bobocilor”. Nu mult, vreo 10 milioane (lei vechi, la valoarea din 2004; 1 leu de azi = 10.000 lei vechi – n.m.).

Ridicându-şi nasul din catalog – spun elevii – Dan Robert le-a zis: “Decât să-mi cereţi 10 milioane, mai bine luaţi catalogul şi alegeţi-vă câte un ceas”, după care i-a poftit afară cu balul lor cu tot, mama lor de elevi nesimţiţi.

Poate că, într-un acces de maturitate, când vor vota, elevii simerieni o vor face într-un ceas rău pentru viceprimar! (“Academia Caţavencu”, nr. 650/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu