Corupţia pe vremea holerei, pardon, a PSD-ului, ce fura, pardon, guverna România

luni, februarie 3, 2020 10:51

PSDPNA Bihor, mânuit de zor

Să vedeţi cum stă treaba (stătea în 2004 – n.m.). Ioan Lascău, director general adjunct al Finanţelor bihorene, le-a părut mereu fraţilor Ioan şi Viorel Micula (proprietarii cocinei media Naţional TV, un post da rahat, care difuzează la greu filme indiene, doar ţiganizarea României trebuie să meargă până la capăt, fiind dusă la acest capăt de românaşii verzi, care au furat tot la umbra tricolorului biruitor – n.m.) un tip enervant.

Indiferent de situaţie, dom’le, acest Lascău nu voia să se facă preş în faţa lor, ba mai cuteza să şi ordone controale la firmele grupului Transilvania (firme ale fraţilor Micula – n.m.), ştiţi care, acela ce e dator cu vreo 7.500 de miliarde lei (vechi, dar foarte mulţi; adică statul glumă român, condus de PSD-işti, în loc să construiască drumuri şi spitale, belindu-i pe mafioţi, era mână-n mână cu mafioţii – n.m.), dar prosperă cu ajutorul reeşalonărilor binefăcătoare semnate de ministrul Finanţeleo Tănăsescu (ministrul ciumei roşii = PSD, evident – n.m.).

La ultima acţiune de acest gen, Lascău a instrumentat un dosar bine îmbibat cu alcool. În urma adreselor transmise de IGP-Direcţia Cercetări Penale, Lascău a început instrumentarea exporturilor făcute cu documente fictive ale unor însemnate cantităţi de alcool în cursul anilor 1998-1999 de către Transilvania General Exim, firma fraţilor, descoperind sustragerea de la plata accizelor şi TVA în valoare de zeci de miliarde (lei vechi – n.m.).

Ca să le strice Crăciunul fraţilor Micula, Lascău se apucă, la finele anului 2003 (an în care PSD = ciuma roşie = mafia guverna România – n.m.), să efectueze controale la alte şase societăţi din cadrul grupului de firme Transilvania care, printr-o inginerie financiară complexă, prin nerespectarea prevederilor legale, au folosit metode de diminuare şi sustragere de la plata obligaţiilor datorate bugetului în valoare de sute de miliarde (lei vechi – n.m.).

Buuun! Şi acum începe partea frumoasă a lucrurilor. Sătui de atâtea probleme, fraţii l-au sunat pe funcţionarul public şi i-au spus să se potolească. Să stea blând. Să nu mai facă pe “şmecherul”. Mai pe şleau, i-au pus în vedere că s-ar putea să zboare din post.

Lascău le-a replicat senin că nici Papa de la Roma nu îi va putea opri pe subordonaţii săi din verificări. Şi a avut dreptate. Atâta doar că Pascău nu se gândea la posibilitatea că fraţii l-ar putea opri chiar pe el.

Fiind plecat în concediu medical pentru un tratament în Ungaria, Lascău a avut surpriza să afle că, imediat după plecarea lui, PNA (Parchetul Naţional Anticorupţie, organism creat de guvernul celui mai corupt premier din istoria României, Adrian Năstase, actulamente fost puşcăriaş, o caricatură de organism, menit să arunce praf în ochi occidentalilor, care se mai împotriveau intrării României în UE, că statul ratat România, ratat din pricina PSD, chiar luptă împotriva corupţiei – n.m) i-a deschis un dosar penal, ba chiar l-a dat şi în consemn la frontieră, profitând de faptul că nu era în ţară.

Bietul om ignorase avertismentul lui Ioan Micula, preşedintele Holdingului, care îl sunase cu câteva zile înainte spunându-i că are o surpriză pregătită pentru el. Lascău crezuse că e o ameninţare de rutină, cum mai primise nenumărate altele înainte. Ei bine, iată că se înşelase! (“Academia Caţavencu”, nr. 640/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu