PSD-istul premier interimar, garantul arborării steagului secuiesc pe şcolile din Transilvania

vineri, noiembrie 6, 2015 18:57
Posted in category Mass-media

Steagul secuiescCe tam-tam făceau neocomunistii din PSD, la latrinele proprii, Antena 3 și Romania TV, prin 2012, că PDL-ul vinde țara ungurilor. Tocmai ei, bolșevicii din PSD, o vând, atunci când nu mișcă un deget pentru a stopa acțiunile iredentiste maghiare din Transilvania.

Nu am cunoștință ca, în cei (aproape) 4 ani cât a fost premier, Puie Monta să fi luat vreo măsură împotriva acțiunilor iredentiste maghiare din Transilvania. În afara câtorva declarații “mistocărești”, specifice acestui jeg infracțional, nu s-a întâmplat nimic în această perioadă. Ba mai mult, Viorel Ponta a participat la ceremonii prin Harghita și Covasna unde drapelul românesc lipsea cu desăvârșire, fluturând în schimb drapelul Ungariei și steagul așa-zisului Ținut Secuiesc.

În timp ce Traian Băsescu i-a retras “Steaua României” lui Laszlo Tokes, pastorul minciunii și violenței, fratele de cruce al răspopitului Gâdea, de la Latrina 3, Puie Monta s-a pupat 4 ani cu ungurii care eliminau limba română din Harghita și Covasna

Mașini de poliție inscripționate în maghiară, români persecutați în Harghita și Covasna, plus alte fenomene grave antiromânești, l-au lăsat total rece pe inculpatul penal Viorel Ponta, cel care se încălzeste doar la curve minore, atunci când își părăsește soția însărcinată pentru pustoaice de 17 ani. Acest infractor Ponta trebuie judecat în regim de urgență, pentru cele 2 miliarde de lei vechi furate de la complexurile energetice Turceni și Rovinari, prin firma de avocatură la care lucra, pentru aducerea în stare de faliment a Oltchim-ului, Complexului Energetic Hunedoara și a altor unități economice de interes național, pentru fraudarea, împreună cu Liviu Dragnea, a Referendumului din 2012, pentru banii însușiți de mafia PSD-istă din acciza pe carburant, pentru izolarea României pe plan extern, pentru titlul de doctor însușit în mod ilegal etc.

Ministrul Sorin Cîmpeanu, garantul arborării steagului SECUIESC pe școlile din Transilvania

Steagul secuiesc, simbol separatist al așa-zisului ținut secuiesc, stă arborat pe zeci de instituții de învățământ din Transilvania. Ministerul Educației refuză să se implice în stoparea acestei propagande separatiste maghiare. Acesta este desemnat acum drept premier interimar.

Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC) a sesizat încă din luna ianuarie 2015 Ministerul Educației, condus de Sorin Cîmpeanu, cu privire la arborarea nelegală a steagului secuiesc pe zeci de instituții școlare din Transilvania. Steagul secuiesc este în fapt un simbol etnic separatist și revizionist maghiar care simbolizează seaparatismul pe citerii etnice a așa-zisului ținut secuiesc.

Ministerul Educației a refuzat să comunice în termen legal un răspuns la sesizarea ADEC și a ales să ignore o sesizare cu privire la o serie de ilegalități care au loc la mai multe instituții de învățământ din țară.

După ce a fost acționat în judecată, ministrul Sorin Cîmpeanu a trimis un răspuns la sesizarea ADEC din luna ianuarie a.c.. Adresa, semnată de directorului Corpului de Control, Ion Trămîndan, reprezintă refuzul conducerii ministerului de a cerceta cele sesizate și de a acționa în spiritul legii pentru a pune capăt propagandei separatiste maghiare promovate de UDMR în instutțiile de învățământ public din România. (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “PSD-istul premier interimar, garantul arborării steagului secuiesc pe şcolile din Transilvania”

  1. Comisarul european Corina Cretu, protejata lui Ilici Iliescu, face Romania de ras | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 8th, 2016 at 15:40

    […] PSD-istul premier interimar, garantul arborarii steagului secuiesc pe scolile din Transilvania […]

  2. Victor Ponta, primul premier de dupa 1989 trimis in judecata in timpul mandatului | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 30th, 2016 at 13:00

    […] PSD-istul premier interimar, garantul arborarii steagului secuiesc pe scolile din Transilvania […]

Adauga un comentariu