Mega-moscheea, o afacere a interlopilor din jurul lui Puie Monta

duminică, octombrie 18, 2015 11:58

Puie MontaÎn timp ce România are infrastructura de Africa (partile ei cele mai putin dezvoltate economic), Guvernul infractional Victor Viorel Ponta vrea mega-moschee in Bucuresti

Chiar a dispărut mândria națională din această țară? Se găsește numai la muzeu și în cărțile de istorie? Raed Arafat, acest arab PSD-ist, este mai important decât un membru român al elitei medicale? Avea nevoie guvernul Puie Monta de o musulmană secretar de stat într-un minister? Nu avem specialiști români care emigrează din cauza mafiei politice?

Turcia interzice construcția bisericilor creștine pe teritoriul său, dar România lui Puie Monta le dă voie turcaleților să ridice cea mai mare moschee din Europa la București.

România, sub guvernarea unui partid bolșevico-mafiot, condus de penali, pare dispusă să sacrifice identitatea noastră națională, doar ea ne-a rămas, pentru ce? Ce avem noi, românii, de câștigat de pe urma mega-moscheei? Nimic. Oare nu există niște românași dispuși să lupte pentru țara lor? Dispuși să lupte cu mafia PSD-istă? Cu infractorul Viorel Ponta? Irlandezii din Marea Britanie au avut, poate mai au, IRA, cea care le-a adus aminte englezilor că irlandezii nu sunt cetățeni de mâna a șaptea. Bascii au avut și ei, poate mai au, o mișcare națională de care spaniolii au tinut tot timpul cont. Ungurii, germanii, polonezii etc. au mișcari naționale extrem de puternice. România ce are? Cetățeni țiganizați, incapabili să ia atitudine. Aici am ajuns. Pe aceasta se bazează Puie Monta. Pe lașitatea noastră. Pe faptul că nimeni nu-l poate privi, pe Puie Monta, printr-o pușcă cu lunetă. Vă este frică de Politie, SRI? Dacă da, România este o tară de lasi, pe care o poate încăleca orice grup mafiot.

Fostul coleg de facultate al lui Puie Monta, lobbystul mega-moscheei

Dan Lucian Vlădescu, o nulitate ca și Victor Viorel. Vlădescu a fost consilier la cancelaria lui Victor Ponta. Acesta l-a demis într-o criză de nervi din cauza informaţiilor apărute în presă privind datoriile pe care le avea la întreţinere şi la bănci. Vă dați seama că avem de-a face cu un alt „specialist” marca Puie Monta.

Dan Lucian Vlădescu, deşi este bugetar, are două maşini de lux şi este membru în Consiliul de Administraţie al Petrom şi EximBank

Păi, să nu te doară-n cot de România. De „pulimea” pe care o poți fura atât de lejer. Alături de Puie Monta. Alături de Marele Partid Social Democrat (hăăă, hăăăă, hăăăăă), care asigură dreptatea socială (hăăăă, hăăăă, hăăăă).

Dan Lucian Vlădescu, ziua consilier al ministrului Justiției, Robert Cazancioc, vărul lui Puie Monta, seara avocatul vicepreședintelui Uniunii Arabilor din România, teroristul Mohamad Yassin

Se ştie că Omar Hayssam i-a predat afacerile sale, cel puţin pe cele din România, lui Yassin. Ce om ar face acest gest fără să aibă ceva la schimb? Oare erau afacerile personale ale lui Hayssam sau el reprezenta pe altcineva? Eh, gura lumii spune că unchiul lui Hayssam era în conducerea serviciilor secrete siriene. Oare întâmplător Gabi Oprea l-a băgat pe Hayssam şi în PSD? O cerea interesul naţional să-l sprijine constant pe Hayssam? Oare afacerile serviciilor siriene alimentau şi conturile PSD-iste?

Omar Hayssam a fost membru PSD. Un PSD condus azi de condamnatul penal Liviu Dragnea și având ca premier un inculpat penal, Viorel Ponta. Ei fac ce vor în România. Își îmbogățesc famiglia și scot tara la mezat. Noapte bună, națiune, scoate-l pe Ștefan cel Mare din cărțile de istorie. Oricum, s-ar rușina teribil cu astfel de urmași.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Mega-moscheea, o afacere a interlopilor din jurul lui Puie Monta”

 1. Islamul va taia gatul Europei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 21:54

  […] Mega-moscheea, o afacere a interlopilor din jurul lui Puie Monta […]

 2. dan oradeanul says:

  ianuarie 30th, 2016 at 13:57

  Imi pare rau sa scriu un comentariu aici, eu fiind un fel de ” pontist „. Dar trebuie sa o fac pentru ca de cate ori vad fotografia lui Dan Lucian VLADESCU mi se face GREATA !. Dan Lucian VLADESCU a fost aparatorul unui dezvoltator intr-un proces cu mine. Evident ca orice persoana ( fizica sau juridica ) isi pate alege un aparator. Nu cu asta am o problema ! Dar sa MINTI CUM A FACUT-O ACEST INDIVID ESTE DEJA PATOLOGIE. Hai ca orice avocat ca sa castige mai scoate cate o MINCIUNICA ! Dar ceea ce a facut VLADESCU depaseste orice imaginatie. Asta e ! Nici Dumnezeu , nici Allah NU BAT CU PARUL ! Eu astept….

 3. Laserul de la Magurele, alte 50 de milioane de euro, bani publici, pierduti de Puie Monta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2016 at 11:42

  […] Mega-moscheea, o afacere a interlopilor din jurul lui Puie Monta […]

 4. Clanurile mafiote care fac legea in Romania | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 25th, 2016 at 19:39

  […] Mega-moscheea, o afacere a interlopilor din jurul lui Puie Monta […]

 5. S-a intamplat in Romania: eleva de 14 ani rapita, violata si batuta de un musulman | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 14th, 2016 at 22:25

  […] Mega-moscheea, o afacere a interlopilor din jurul lui Puie Monta […]

 6. PSD-istul premier interimar, garantul arborarii steagului secuiesc pe scolile din Transilvania | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 15th, 2016 at 8:08

  […] Mega-moscheea, o afacere a interlopilor din jurul lui Puie Monta […]

 7. Demisia inculpatului penal Viorel Ponta nu ajunge | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 16:36

  […] Mega-moscheea, o afacere a interlopilor din jurul lui Puie Monta […]

Adauga un comentariu