Comisarul european Corina Cretu, protejata lui Ilici Iliescu, face Romania de ras

vineri, ianuarie 8, 2016 15:39
Posted in category Mass-media

Ion Iliescu si Corina CretuNulitatea Corina Crețu a fost propusă pentru funcția de comisar european, din partea României, de inculpatul penal Viorel Ponta.

Creţu a fost propusă de fostul premier Victor Ponta, care a demisionat în noiembrie 2015 şi este anchetat pentru corupţie. Soţia lui Ponta este una dintre prietenele apropiate ale Corinei Creţu.

Presa europeană, dezvăluiri jenante despre Corina Crețu: angajații comisarului european dau bir cu fugiții.

Aproape o jumătate dintre angajații de la cabinetul comisarului european pentru Politici Regionale, Corina Creţu, şi-au dat demisia în ultimul an, din cauza obiceiurilor acesteia, scrie publicaţia europeană Politico. Actuali şi foşti angajaţi descriu biroul Corinei Creţu ca unul dezordonat în urma demisiei şefului de cabinet, adjunctului acestuia şi a şefului departamentului de comunicare.

Comisarul european Corina Crețu îşi pune angajaţii să-i rezolve problemele personale: să-i ducă hainele la spălătorie, să-i facă piaţa şi să-i plimbe membrii familiei cu maşina

Numărul neobişnuit de mare de demisii vine pe fondul îngrijorărilor cu privire la programul de muncă lejer al Corinei Creţu, dar şi a tentinţei sale de a combina călătoriile oficiale cu excursiile de relaxare. De asemenea, comisarul european îşi pune angajaţii să-i rezolve problemele personale: să-i ducă hainele la spălătorie, să-i facă piaţa şi să-i plimbe membrii familiei cu maşina, mai scrie politico.eu.

8 dintre cei 19 angajaţi au plecat pentru că se temeau că nu vor fi în stare să o apere în cazul unui scandal. De altfel, îngrijorarea personalului a crescut constant, iar şeful de cabinet a avertizat că un program cu prea multe „ferestre” ar putea părea suspect.

Politico a vorbit cu 11 foști și actuali angajaţi de la cabinetul Corinei Creţu. O copie a programului din ultimul an al Corinei Creţu, obţinut de Politico, arată că de multe ori aceasta nu avea întâlniri în zilele de luni, joi și vineri.

Crețu are una dintre cele mai mari rate de absenteism la ședințele săptămânale ale Comisiei, lipsind la aproape un sfert dintre ele

Dintre cei 28 de comisari, Crețu are una dintre cele mai mari rate de absenteism la ședințele săptămânale ale Comisiei, lipsind la aproape un sfert dintre ele. Membri ai staff-ului său au dezvăluit şi că politiciana fumează în birou, încălcând astfel o regulă a Comisiei. Când i s-a atras atenţia că nu are voie să fumeze, aceasta ar fi zis că „în România, un ministru poate să facă orice vrea”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Comisarul european Corina Cretu, protejata lui Ilici Iliescu, face Romania de ras”

  1. Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – Puscarie | A șaptea dimensiune says:

    februarie 17th, 2016 at 20:03

    […] Comisarul european Corina Cretu, protejata lui Ilici Iliescu, face Romania de ras […]

Adauga un comentariu