România bananieră versus Statele Unite

sâmbătă, martie 2, 2019 9:29
Posted in category Educatie

Keanu Reeves, MatrixSau lenea comunistă versus munca cea capitalistă

Cum ar fi să câştigi dintr-un film 456 de milioane de dolari numai într-un singur an? Fain, ziceţi … Bine, da’ atunci cum o fi ca după ce ai câştigat jumătatea asta de miliard, în loc să-ţi cumperi insulă decapotabilă, să plasezi o blondă pe banchiza din spate şi să faci o rezervare la un hotel mai liniştit de pe Jupiter, tu să începi imediat filmările pentru nu una, ci două continuări, plus un joc pe computer care, cică, să mai şi revoluţioneze genul?

Ei bine, cam asta şi-au pus în cap fraţii Wachowski, producătorii lui Matrix (1999): pe 15 mai 2003 intră din nou în cinematografe cu Matrix Reloaded, în acelaşi timp cu jocul pe computer Enter The Matrix (ETM), iar în noiembrie acelaşi an era programată partea a treia Matrix Revolution.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “România bananieră versus Statele Unite”

  1. Gafe în filme | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 27th, 2019 at 9:53

    […] alt film ce a făcut istorie, Matrix, apărut în 1999; cu: Keanu Reeves, Laurence Fishborne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving; regia: […]

Adauga un comentariu