Romania, o tara de pupincuristi bolsevici ce vor sa traiasca bine

duminică, septembrie 11, 2016 10:50

Raiul comunist

 • Pupincuriștii bolșevici nu sunt deranjați de mincină
  Nu, deloc. Pentru ei minciuna e ceva natural, ca aerul. Doar regretă un regim în care se mințea non-stop. De aceea, un mitoman ca Puie Monta este considerat un sfânt de pupincuriștii cizmarului care a lăsat moștenire generații de hoți și corupți, ce au devastat România după 1989.
 • Pupincuriștii bolsevici neagă genocidul comunist
  Mi-a rămas în memorie un comentariu al unui pupincurist bolșevic de pe Facebook, la o postare în care Horia-Roman Patapievici povestește, într-un scurt eseu-memorial teroarea și crimele comuniștilor din noaptea de 21 spre 22 decembrie 1989. Știți ce spunea acest nenorocit, securist pensionar, fiu de milițian-torționar, nepot de jigodie bolșevică sau altele de acest fel? Îmi spunea, nici mai mult, nici mai puțin, că Patapievici face literatură. Adică nu au fost uciși și mutilați oameni, în beciurile Miliției și Securității, în noaptea aceea. Nu, aceea este o poveste și atât.
 • Pupincuriștii bolșevici aduc mereu în discuție așa-zisele probleme de azi, dar “uită” să precizeze că ele sunt o moștenire a dictaturii comuniste sau create de foști securiști și comuniști
  De regulă, în limbajul lor redus, normal pentru niște cretini cu creierele spălate, nostalgicii comunismului îți vor spune întotdeauna că societatea de azi este dominată de hoți, mafioți și corupți, ce au distrus România, ceea ce, vezi Doamne, nu exista înainte de 1989. Ca de obicei, este o manipulare grosolană a realității. Hoți, mafioți și corupți erau și înainte de 1989, corupți fiind toți atunci, că așa era regimul, numai că nimeni nu vorbea despre așa ceva atunci. Aceste jeguri ce merită deportate în Coreea de Nord mai uită să amintească faptul că marii corupți ai neamului provin, în marea lor majoritate, dintre foștii securiști și comuniști, adică așa au fost crescuți și educați de dictatura comunistă. Un Ilici Iliescu, un Năstase Adrian sau un Dan Voiculescu nu au apărut din neant, ci sunt “opera” regimului comunist.
 • Pupincuriștii bolșevici sunt complet dezinteresați de furtul Basarabiei de către ruși, în general de faptul că cei pe care îi ridică în slăvi au fost finanțați, la începuturi, de Moscova, fiind niște teroriști, mai mult străini decât români, 80% dintre comunistii anilor 1930 fiind străini (majoritatea erau evrei).
  Cum să se unească Basarabia cu România, cum să nu fie predominante forțele rusofone în Basarabia, din moment ce pupincuriștii bolsevismului criminal domină spațiul public, inclusiv spațiul virtual. Poți să mături pe jos, pe Facebook, cu orice politician de azi, nu-i nicio problemă, dar cum te-ai atins de Ceașcă, criminalul care a dat ordin să se tragă la Timisoara și București în 1989, care a fost parte a echipelor de ucigași securiști ce împușcau țărani ce refuzau colectivizarea etc., ai o problemă. Îți vor sări în cap tot soiul de jeguri nostalgice, care folosesc Facebook-ul, invenție capitalistă, pentru a elegia un dictator comunist. Ca să vezi ce ironică este viața. Ca să nu mai spunem că există o lege în România ce interzice cultul lui Nicolae Ceausescu, condamnat la moarte pentru genocid, cel care a înfometat și izolat această țară în anii 1980.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Romania, o tara de pupincuristi bolsevici ce vor sa traiasca bine”

 1. Daca PSD-ul obtine 45% la viitoarele alegeri, suntem cea mai de rahat tara din lume | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 3rd, 2016 at 19:49

  […] Romania, o tara de pupincuristi bolsevici ce vor sa traiasca bine […]

 2. 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 6th, 2016 at 20:48

  […] Romania, o tara de pupincuristi bolsevici ce vor sa traiasca bine […]

Adauga un comentariu