Daca PSD-ul obtine 45% la viitoarele alegeri, suntem cea mai de rahat tara din lume

luni, octombrie 3, 2016 19:46

PSDAm zărit pe Facebook ceva sondaje (în care nu prea am încredere totală, dar nici nu pot fi ignorate cu desăvârșire) și am văzut că mafia PSD-istă este creditată cu 45% din intențiile de vot ale românașilor. Vă dați seama? Un grup de mafioti ce a furat tot în România are un asemenea procent, comparabil cu FSN-ul anilor 1990. Realizați în ce țară de cretini și idioți trăim? Nu le mai spun maimuțe deoarece maimuța, un animăluț drăguț și jucăuș, nu face nimănui rău și nu merită comparată cu electoratul PSD.

Pentru gunoaiele ce formează un astfel de electorat nu contează că Dragnea este un condamnat penal, adică un infractor, nu contează că Puie Monta, Viorel Ponta pentru cei cu 7 clase, este anchetat penal, nu contează regimentul de corupți PSD-iști din pușcăriile patriei etc. Pentru ciobanii fără școală, fără educație, fără morală, fără credință, România poate fi furată în continuare fără probleme, în timp ce ei se uită la toate jegurile și la toți țiganii care au invadat posturile TV din cea mai de căcat țară din lume. Nici în Mozambic, Somalia sau Vietnam nu sunt votați pușcăriași ca în această țară de nenorociți, ce speră să o ducă și bine.

În timp ce tinerii emigrează pe rupte, în țări unde hoții de bani publici sunt în pușcării, nu în Parlament și în partide ce obțin procente importante la alegeri, tot soiul de jeguri de vârsta a treia, cu creierele spălate de comuniști, înainte de 1989, și de urmasii acestora, securiștii cu posturi TV din bani furați, după 1989, votează de 27 de ani pușcăriași la conducerea României, apoi se plâng, precum ultimii dezaxați din Univers, că pădurile sunt rase în România, că nu mai avem mare lucru în această țară. Pentru pensionarii ce formează în mod majoritar electoratul PSD-isti (sunt în jur de 5 miloane de astfel de specimene care au distrus România prin votul lor) nu contează că nepoții sau strănepoții lor s-ar putea să nu mai aibă pensii, deoarece PSD-ul, idioților, nu creează nimic în această țară, doar fură și împrumută bani să vă dea vouă 5 lei în plus la pensie și asistaților sociali câteva firimituri, pomană din festinul baronilor PSD-iști.

Nu pretind că PNL-ul, de exemplu, ar fi mai altfel decât PSD-ul, dar încercați idioților și alte variante. Oare nu realizați, jeguri ordinare, că dacă lovești cu capul de un perete într-un loc și peretele nu se sparge, iar capul sângerează, încerci în altă parte, încerci să spargi peretele cu altceva. Doamne, în ce țară de rahați putem trăi, în ce țară de cretini așteptăm în zadar o reformă morală, o societate dreaptă, în care cei care fură să fie pedepsiți.

Și gunoaiele care alcătuiesc electoratul PSD-ist se mai declară și creștini. Băi nenorociților, voi habar nu aveți ce este creștinismul și cu ce se mănâncă, dar ar trebui să știți că Isus, tâmplarul acela evreu din Nazareth, Dumnezeul creștinilor, a spus atunci, și este valabil și azi, că avarii și lacomii, cum sunt baronii PSD-iști ce au furat tot în România, nu sunt exemple de urmat. Cum puteți vota asemenea specimene hoațe, asemenea modele morale greșite, ce au furat copiilor și nepoților voștri un posibil viitor mai bun, pe care-l au cei din Polonia sau Cehia, dar nu-l au cei din România PSD-istă.

Pentru noi, cei care nu votăm PSD-ul, ar trebui să fie clar un lucru: sistemul mafiot din România nu poate fi eliminat la vot, într-o țară unde Mafia politică are controlul total asupra televiziunilor de știri ce manipulează o turmă de imbecili fără școală sau educație. Mafia PSD-istă se elimină într-un singur mod: în stradă. Un Euromaidan, ceva de acest gen, poate elimina mafioții din politica românească. Altfel, aceeași penali vor popula Parlamentul, vor suspenda președinți aleși de popor, vor lua în derâdere voința poporului în privința numărului de parlamentari și nu numai. Poate sună propagandistic, dar nimic nu se realizează fără jertfe. O țară ca afară se obține într-un singur mod: Afară cu Mafia PSD-istă! Afară cu politicienii corupți din PNL! Afară cu toate jegurile care au făcut numai rău acestei țări. O țară distrusă de mafioți votați de idioți. Precum Hitler în Germania, România a ajuns la mâna mafiei prin vot popular. Hitler a dispărut din cauză că a pierdut războiul. Mafioții PSD-iști vor disparea numai dacă suntem gata să luptăm pentru o idee nobilă: România nu-i o marfă în mâna lor, a mafioților, ci e țara noastră și trebuie recucerită. Să ne luăm țara înapoi și să-i trimitem pe mafioți acolo unde le este locul: la pușcărie.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Daca PSD-ul obtine 45% la viitoarele alegeri, suntem cea mai de rahat tara din lume”

 1. floarea-soarelui says:

  octombrie 6th, 2016 at 14:24

  Cel care a scris aceste randuri fara se se semneze,este un las! Nu tot electoratul de stanga are doar 7 clase,iar la PSD nu sunt mai multi penali decat la PDNL! Apoi ,cei de dreapta nu provin tot din randul PCR-ului,ca nu stiu sa fi avut pluripartitism inainte de 89.Cere-ti scuze pentru jigniri,domnule ziarist!

 2. Enache Lucian says:

  octombrie 6th, 2016 at 19:38

  Cu o floare, chiar daca este a soarelui, nu se face primavara in PSD, sau printre alegatorii cu 7clase+ n. Iar a ne ” lauda ” cine are mai multi sau mai putini penali inseamna ca cei doi neuroni v-au intrat in balotaj floricico.Cat despre „lasitate” vorba aia „rade ciob de oala sparta”.

 3. 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 6th, 2016 at 20:43

  […] Daca PSD-ul obtine 45% la viitoarele alegeri, suntem cea mai de rahat tara din lume […]

 4. Sandu Nicolae says:

  octombrie 9th, 2016 at 7:35

  Si tu ce mata esti,din moment ce te semnezi floarea soarelui,nu tot un lingau comunist,in parcursul acelui material postat mai sus ,sr sesizeaza strigatul de disperare al unui om catre ceilalti romani sa se trezeasca odata si sa voteze oameni imaculati ,cu coloana vertebrala ,morala crestina , intelepti ,si…pentru popor si nu pt.grupurile lor mafiote …dobitoc de floarea p….

 5. Cei 60 de infractori ai PSD, care au guvernat sau guverneaza Romania, la nivel central sau local | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 10th, 2016 at 20:08

  […] Daca PSD-ul obtine 45% la viitoarele alegeri, suntem cea mai de rahat tara din lume […]

 6. Filiera mafiei PSD-iste: Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 12th, 2016 at 18:03

  […] Daca PSD-ul obtine 45% la viitoarele alegeri, suntem cea mai de rahat tara din lume […]

 7. Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 27th, 2016 at 18:55

  […] Daca PSD-ul obtine 45% la viitoarele alegeri, suntem cea mai de rahat tara din lume […]

 8. Ami says:

  noiembrie 12th, 2016 at 0:45

  Ne meritam soarta,daca votam cu P.S.D.,atat pot zice,coruptia o sa infloreasca;oamenii vor muri incobtinuare in sputale,copiii vor fi batuti in gradinite in continuare s.a.m.d.

 9. Popescu Nicolae says:

  noiembrie 26th, 2016 at 7:46

  P. C . R . -ul s-a împărțit în mai multe așa zise partide de stânga sau dreapta . În ele sint tot politicienii români ale căror calități și defecte au fost imortalizate de Caragiale. Buni sau răi sint politicienii noștri ! Să ne trăiască !

Adauga un comentariu