43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor

joi, octombrie 6, 2016 20:43

ParlamentariRestul au lipsit sau s-au abținut de la vot. Doar 2 senatori PSD-iști, din 61 (procent de aproximativ 3%), sunt de acord cu adoptarea legii confiscării averilor infractorilor. Ăsta este grupul mafiot numit PSD. O adunătură de infractori ce apără infractorii. O singură metodă există pentru a scăpa de acești interlopi-parlamentari, ce huzuresc pe banii noștri: ieșirea în stradă. Cât mai suportați, români, să fiți furați de acești mafioți?

PSD-ul a vândut pe nimic Petrom-ul austriecilor, în schimbul unor șpăgi și comisioane grase încasate de Adrian Năstase și camarila sa. Tot PSD-ul a vândut pe nimic Sidex, iar șpăgile și comisioanele au fost, și în acest caz, consistente. Același PSD a dat padurile României firmelor austriece, și nu numai, care ne lasă fără păduri. Cât să mai suportăm să fim furați de mafioții PSD-iști?

Sunt condamnați și refuză să plece din Parlament. Sunt anchetați și se visează prim-miniștri ai statului român. Ce fel de țară formăm dacă permitem unor infractori să ne guverneze? De ce să lăsăm România la cheremul mafioților votați de analfabeții tot mai mulți din România? Ieșirea în stradă este unica soluție! Ar mai fi ieșirea masivă la vot, dar asta nu va duce la eliminarea totală a mafioților. Să ieșim în stradă și să cerem:

 • Interzicerea dreptului de a fi aleși celor care sunt condamnați penal cu suspendare sau anchetați penal.
 • Judecarea tuturor celor care a deținut funcții publice în ultimii 27 de ani și, prin ceea ce au făcut, a rezultat devastarea țării.
 • Eliminarea definitivă din politica românească a celor care sunt foști pușcăriași.
 • Adoptarea unor legi severe în privința politicienilor corupți, mergându-se până la închisoare pe viață (nu ca azi, faci 8 luni de pușcărie și rămâi cu banii furați).
 • Confiscarea integrală a averilor politicienilor corupți (chiar dacă sunt trecute pe numele rudelor) și folosirea acestor venituri pentru reconstrucția țării.
 • Interzicerea posturilor TV care atacă autoritățile statului și iau apărarea politicienilor corupți.
 • Reducerea numărului de parlamentari la cel mult 300 și parlament unicameral, așa cum au votat românii la Referendumul din 2009.
 • Mita electorală să fie interzisă cu desăvârșire, iar cei prinși cu astfel de metode să fie condamnați la ani grei de pușcărie.
 • Parlamentarii să fie plătiți numai dacă vin la muncă (precum orice cetățean) și, la un număr de absențe nemotivate, să-și piardă mandatul de parlamentar.
 • Președintele României să poată dizolva mai ușor Parlamentul, iar parlamentarii care cer suspendarea Președintelui, și poporul invalidează cererea, să-și piardă mandatul.
 • Parlamentarii să fie apreciați după activitatea din Parlament, iar pentru aceasta oamenii din colegiul unde au fost votați să le acorde calificative anuale. Cei care nu obțin în anii de mandat măcar calificativul “Bine” să nu mai aibă dreptul de a candida la următoarele alegeri.
 • Să li se interzică parlamentarilor să migreze de la un partid la altul în timpul celor 4 ani de mandat.
 • Etc.

Să nu uităm: România nu este a mafioților, ci a copiilor și nepoților noștri. Să lăsăm acestora o țară de oameni harnici și onești, nu de lepre, jeguri și corupți. Afară, afară, cu mafia PSD-istă din țară!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

15 Responses to “43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor”

 1. Ulev says:

  octombrie 7th, 2016 at 9:13

  Sunteti naivi? Paí cine fura Ca a doua zi… Sa duca inapoi!!?? 
  Si apoi Cand fura, fura Sa MERITE toate riscurile, si nu ma refer la fata nesimtirii, ci la puscarie, confiscare etc, etc…

 2. Cei 60 de infractori ai PSD, care au guvernat sau guverneaza Romania, la nivel central sau local | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 10th, 2016 at 20:07

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 3. Filiera mafiei PSD-iste: Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 12th, 2016 at 18:03

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 4. Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 27th, 2016 at 18:55

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 5. DINUT says:

  noiembrie 26th, 2016 at 9:15

  ASTIA DE DUPA 1989 TREBUIE DEZBRACATI SI IMPUSCATI IN PIATA CONSTITUTIEI ALTFEL VOM MURI SCLAVI ,,, DESTEAPTA TE ROMANE !!!

 6. Flori says:

  noiembrie 26th, 2016 at 19:19

  Afara cu hotii! Haideti sa facem ceva…cat sa mai suportam aceste abuzuri! DESTEAPTA-TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE IN CARE TE ADANCIRA BARBARII DE TIRANI!

 7. Scrisoare deschisa jegurilor ce vor vota PSD-ul | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 27th, 2016 at 11:43

  […] nu dorește pedepsirea celor vinovați pentru furtul și distrugerea României (amănunte aici). De aceea, cei care votează PSD-ul se fac părtași la genocidul economic și social din […]

 8. Penalii Ponta si Dragnea vor asigura presedintia Uniunii Europene din partea Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2016 at 18:26

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 9. Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 30th, 2016 at 12:40

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 10. Razvan says:

  februarie 23rd, 2017 at 15:49

  Dați-ne lista cu toți cei care au votat împotrivă ca să știm cine sunt ei exact!!

 11. Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2019 at 20:16

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 12. Electoratul PSD, o adunatura de cretini care duc Romania in groapa | A șaptea dimensiune says:

  februarie 18th, 2019 at 20:23

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 13. Pensionari idioti, va place ce fac alesii vostri, mafiotii PSD-isti? | A șaptea dimensiune says:

  mai 31st, 2019 at 21:10

  […] 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor […]

 14. Cornel Cristian Stanciu says:

  ianuarie 2nd, 2020 at 10:42

  Da Afara cu ei cu hoții psd

 15. Marinca Mircea says:

  ianuarie 3rd, 2020 at 13:09

  Ce s-ar mai putea comenta la asemenea evidențe ! PSD-ul nu se poate reforma , este obligatoriu să dispară de pe scena politică ! Eu și familia mea am votat de 30 de ani împotriva acestui partid nenorocit !

Adauga un comentariu