Sfarsit de secol XX, in Romania controlata de fosta nomenclatura comunista si fostii securisti

marți, august 29, 2017 12:56

PSDPentru a întelege, măcar parţial, de ce suntem unde suntem, adică o ţară în care mafia, mai ales PSD-istă, face legea şi legile, în care ţiganizarea se desfăşoară într-un ritm accelerat, mai ales prin intermediul Antenelor lui Voiculescu-Puşcărie, securistul ce şi-a creat un adevărat imperiu mediu din banii Securităţii (ai dictatorului, adică ai poporului român, cel care a muncit efectiv, cizmarul cu 4 clase dând doar din gură, ca orice politruc bolşevic, venit pe tancurile ruseşti), ei bine, pentru a înţelege toate acestea şi multe altele, ar trebui să vedem tot răul, toată mizeria şi tot rahatul cu care am fost împroşcaţi primii 10 ani după 1989 (1989 – 1999), atunci când, de fapt, s-a pus temelia a aceea este azi România: ţara lui Hrebenciuc, posesorul unei averi de un miliard de euro, ieşit din puşcărie, parcă, ţara bişniţarului agramat Becali, gunoiul prezent non-stop la tembelizor, din cauza, probabil, limbii române impecabile pe care o vorbeşte şi limbajului de adevărat “creştin”, de la care orice tânăr, nu-i aşa, are ce învăţa etc. Şi ca să n-o mai lungesc, iată România, care nu va ajunge niciodată la imaginea pozitivă a Poloniei cu Duie Mragnea la butoane, în două ştiri de prin anii 1990. Dacă aveţi senzaţia de vomă, închideţi televizoarele şi puneţi mâna pe o carte: cu siguranţă veţi scăpa de rahaţii care mint şi dezinformează seară de seară, mai ales la Onania TV (Romania TV), postul mafiotului Sebastian Ghiţă, cel pe care mafia PSD-istă l-a făcut scăpat şi l-a lăsat se se bucure de banii furaţi, dă-i in mă-sa de „fraieri” care mor în accidente de circulaţie deoarece banii pentru drumuri sunt în conturile lui Sebastian Ghiţă, Adrian Năstase, Dan Voiculescu, Liviu Dragnea etc.

 • Cum a ajuns Constantin Lucescu, general în 1998, astăzi cu pensie specială probabil (de câteva mii de euro, doar “proştii” care lucrează în domeniul privat, şi care ţin pe umeri această ţară, merită furaţi, de la banii pentru pensii din Pilonul al II-lea la pensiile speciale ale acestor târâtoare din categoria “politicieni”), avocatul cuplului dictatorial în decembrie 1989

  În dimineaţa de 25 decembrie 1989, avocatul Lucescu se afla la o adunare spontană a avocaţilor din Bucureşti care solicitau ca, după ce în oraş vor înceta împuşcăturile, să li se recunoască dreptul de a lua şpagă. Nesuportând şedinţele prea lungi, când în sală s-a anunţat că Tribunalul Militar vrea un avocat, a profitat de ocazie şi s-a oferit voluntar (urmat fiind de Nicolae Teodorescu, sătul şi el de şedinţă).
  Astfel, fără să ştie care este destinaţia, cei doi s-au trezit la Tîrgovişte unde au aflat că trebuie să apere un odios şi o sinistră. Din acest moment îl abandonăm pe Teodorescu şi urmărim în exclusivitate destinul lui Lucescu, un destin demn de o tragedie greacă, în care tot ce face este anapoda.
  Ducându-se la Tîrgovişte ca avocat, adică altfel spus pentru a-i apăra pe cei doi inculpaţi (fiindcă, slavă Domnului, erau destui care să îi acuze), el, avocatul, a fost cel mai înverşunat acuzator.
  Urmarea bravurii, a fost declarat erou al Revoluţiei şi din avocat a devenit judecător militar, urcând treptele şi gradele precum Prâslea cel Voinic şi ajungând general şi preşedinte de instanţă într-un timp în care alţii abia avansează de la fruntaş la caporal.
  Ca judecător militar iar s-a comportat anapoda, adică de abia acum a fost avocat în loc să fie judecător, şi a început să achite pe capete inculpaţii trimişi în judecată pentru că au ucis revoluţionari.

 • Ţărăniştii au numit la conducerea CEC-ului un fost nomenclaturist comunist

  Revoluţia din decembrie 1989 îl găseşte pe Camenco Petrovici (o fi având şi ăsta pensie specială) secretar adjunct al BOB PCR (Biroul Organizaţiei de Bază a Partidului Comunist Român, pentru cei mai tineri) din Centrala CEC şi propagandist la Comitetul Municipal PCR. Ipostaze pentru care era tare mândru. Ajuns în PNŢCD, Camenco, unul dintre cei 15.000 de specialişti, este propulsat la şefia CEC. Devotat cauzei partidului, Camenco Petrovici foloseşte limbajul de propagandist PCR până şi atunci când redactează Raportul de activitate al CEC.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu