shop-einstal.ro, centrale de apartament și multe alte produse de calitate pentru tine

marți, iulie 29, 2014 13:48
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă doriți un magazin online unde să găsiți centrale de apartament, calorifere, instalatii de incalzire in pardoseala, instalatii pentru retelele de gaze, retelele de apa atat pentru apartamente cat si pentru santiere de anvergura accesați link-ul https://www.shop-einstal.ro. Pentru cei care vor să ajungă la firmă, adresa este: Șoseaua Mihai Bravu, nr. 520-530. Ce categorii de produse găsim pe site? Păi, avem așa: aer condiționat (inverter, portabile), apometre (de apartament și de curte), armături (flanșe cu filet, mufe rapide pentru țeavă de metal, mufe rapide pentru țeavă de plastic, reductoare de presiune apă, regulatoare gaz, robineți coltari de reglaj, robineți de echilibrare hidraulică, robineți de trecere pentru apă, robineti flotor-accesorii, robineti pentru calorifer, supape-clapete de sens apă, supape siguranță).

Tot pe site mai găsiți și puteți comanda online: boilere (cu două serpentine, cu o serpentină, electrice, tanc in tanc, tanc in tanc cu doua serpentine, tanc in tanc cu serpentina, termoelectrice), calorifere (aluminiu, aluminiu verticale, baie Gorgiel, otel Vogel&Noot Compact, otel Vogel&Noot Compact atipice, otel Vogel&Noot cu ventil termostatic, otel Vogel&Noot Plan), centrale termice (accesorii tubulatura evacuare gaze arse, centrale lemne cu gazeificare, centrale lemne din fontă, centrale pe gaz în condensare, centrale pe gaz-tiraj forjat, centrale pe gaz-tiraj natural, sisteme de siguranță, termostate ambianta centrale termice, vase expansiune pentru centrale termice).

Mai puteți comanda: dispozitive electrice (convectoare electrice, stabilizatoare de tensiune cu servomotor, UPS centrale termice), echipamente sanitare (baterii, capace wc, rezervoare wc, sifoane și accesorii de scurgere), încălzire în pardoseală (accesorii pentru incalzire in pardoseala, placa cu nuturi incalzire in pardoseala), pompe și hidrofoare (automatizări și accesorii pompe-hidrofoare, grupuri de pompare ape curate, hidrofoare cu adâncimea de aspirație 30 metri, hidrofoare cu adâncimea de aspirație 9 metri, pompe ape murdare, pompe ape murdare cu tocator, pompe hidrofor aspiratie 30 metri, pompe hidrofor aspiratie 9 metri, pompe pentru ridicarea presiunii apei, pompe piscină, pompe recirculare apa incalzita, pompe submersibile cu convertizoare de frecventa, pompe submersibile pentru ape curate in sistem hidrofor, vase-butelie pentru pompe și hidrofoare).

Alte categorii de produse disponibile la magazinul online de la link-ul anterior: puffere (cu doua serpentine PSR, cu serpentina PSR, fara serpentina PSM), sisteme filtrare (filtre apa, statii dedurizare industriale, statii dedurizare rezidentiale, statii dedurizare-deferizare-demanganizare, sterilizatoare uv pentru apa), sisteme panouri solare (accesorii panouri solare, sisteme integrate cu panouri solare plane, sisteme integrate cu panouri solare tuburi vidate), tevi si fitinguri (teava cupru colac-bara, teava polietilena apa rece, teava polietilena apa rece – fitinguri compresiune, teava ppr, teava ppr-fitinguri).

Iată și alte informații utile. Mai multe detalii găsiți pe site (click pe legătura de la începutul materialului).
“Comanda minima este de 100 RON, iar livrarea se face in functie de optiunea clientului, de la depozitul firmei, sau prin serviciul de curierat rapid. Livrarea comenzii, pentru articolele aflate pe stoc se face intr-un interval de 24h – 48h in functie de optiunea clientului.”

Să reținem așadar adresa magazinului online de unde putem achiziționa produse de care sigur vom avea nevoie.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu