starlubricants.ro, dacă vrei lubrefianți de calitate pentru mașina ta

sâmbătă, mai 10, 2014 17:06
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe știe că viața unei mașini depinde de cât de bine este întreținută. Iar acaestă întreținere înseamnă și ulei de motor de calitate pentru mașinile noastre. Dar nu numai. Ei bine, dragii moșului, azi vom vorbi despre un loc unde găsiți cei mai buni lubrefianți pentru mașini. De exemplu, dacă sunteți interesați de gama de uleiuri de motor mobil super 3000, accesați link-ul anterior. Iată și un extras din prezentarea de pe site. “Mobil Super este gama de uleiuri de motor premium pentru vehicule de pasageri, care oferă nivele de protecţie diferite în funcţie de condiţiile din trafic şi nivelul de exploatare al motorului, pentru ca acesta să funcţioneze la nivel optim.”

Sau poate vă interesează mobil gard. În acest caz, click pe legătura anterioară. “MobilGard este gama de uleiuri marine de la ExxonMobil, dezvoltată pentru a proteja flotele de diverse ranguri: de la cele mai mari ale lumii care funcționează în ape internaționale, la vasele locale de pescuit, nave de dragaj sau de aprovizionare. Sprijinite de peste 60 de ani de excelență în inginerie mecanică și tehnologie de lubrifiere pentru motoare navale, uleiurile MobilGard oferă performanță optimă, fiabilitate și consecvență calitativă.”

Iar dacă sunteți interesați de ulei de motor pentru motor ford focus 2.0 tdci, atunci accesați link-ul anterior. Alte multe informații despre lubrefianți găsiți pe site. După ce ne-am informat, putem cere, completând un formular online, o ofertă pentru achiziționarea lubrefianților doriți. Să reținem datele din această recomandare, dacă vrem o viață lungă pentru mașina noastră. Pe lângă aceasta, economisim și niște bani, folosind uleiuri de calitate.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu