starlubricants.ro, dacă vrei lubrifianți de calitate pentru autoturismul tău

joi, august 21, 2014 18:22
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă vreți lubrifianți de calitate pentru autoturismele dumneavoastră, sau pentru vehicule comerciale, iată link-ul ce trebuie accesat: StarLubricants.ro. Aici veți găsi suport tehnic și informații utile despre cei mai buni lubrifianți pentru mașina dumneavoastră. Iată și o scurtă prezentare: “Alegerea lubrifiantului Mobil 1 potrivit este primul pas pe care să îl faci pentru a proteja motorul mașinii tale. Uleiurile Mobil 1 contribuie la menținerea performanței acestuia pentru o durată de timp îndelungată. Uleiurile de motor Mobil 1 îndeplinesc (și uneori chiar depășesc) stadardele de vârf ale industriei auto. Astfel, Mobil 1 poate fi folosit cu succes pentru reviziile periodice fără a afecta în vreun fel garanția mașinii emisă direct de către producător. Mobil 1 este cel mai recomandat brand de ulei de către producătorii de mașini din întreaga lume.”

Cei interesați de ulei motor, pot folosi legătura anterioară. “În ultimii 36 de ani, fiecare produs Mobil 1 a ridicat continuu ștachetele inovației și performanței, devenind astfel lider mondial în domeniul uleiurilor de motor sintetice. Menținând o reputație ridicată în rândul a milioane de șoferi, tehnologia Mobil 1 oferă protecție avansată celor mai moderne motoare.”

Iar dacă sunteți interesați de lubrifiant pentru vehicule comerciale, click pe link-ul anterior. “ExxonMobil a dezvoltat o aplicație de recomandare a uleiurilor, foarte ușor de folosit, cu scopul de a-i ajuta pe cilenți să aleagă uleiul Mobil potrivit tipului de motor și transmisie, pentru orice tip de camion, camionetă, tractor, autocar și autobuz. Aplicația ‘De care lubrifiant? indexează mii de mărci și modele individuale de vehicule și este actualizat în mod regulat, pe măsură ce producătorii lansează noi modele și mărci și pe măsură ce se lansează noi tipuri de ulei Mobil Delvac pentru vehicule comerciale.”

Vrei să știi care-i cel mai bun lubrifiant pentru mașina ta? Dacă răspunsul este afirmativ, reține această recomandare.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu