timas.ro, service auto și ITP pentru mașina ta

miercuri, iunie 25, 2014 17:05
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă ai mașină, ești din București sau ești în trecere prin București, această recomandare ți se adresează. Dacă vrei să te programezi online pentru ITP-ul mașinii tale, o poți face dacă accesezi link-ul service auto Bucuresti. ITP-ul se poate face pentru camioane și autoturisme. Nu stați la cozi imense, dacă vă programați folosind legătura anterioară.

Iar dacă sunteți interesați de vanzari auto, click pe link-ul anterior. Puteți cumpăra mașini noi sau second-hand. Cele la mâna a doua sunt verificate complet înainte de expunerea la vânzare, astfel că nu există riscul de a cumpăra o mașină cu defecte. Este oferită și o gamă completă de scheme de finanțare, prin parteneriate cu societăți financiare puternice. Mașinile au și o perioadă de garanție.

Iar dacă vă interesează vanzari piese auto, accesați link-ul anterior. Puteți achiziționa piese de calitate, la prețuri promoționale. Dacă intrați pe site (click pe unul din link-uri), puteți accesa secțiunea “promoții”, în care găsiți informații despre ofertele promoționale. Nu ratați această oportunitate.

Specialiștii societății mai efectuează și alte servicii pentru mașina dumneavoastră cum ar fi: montaj și verficarea limitatoarelor de viteză, verificarea vitezei setate; mecanică autoturisme și camioane, tinichigerie, vopsitorie, electricitate și electronică auto (diagnoză sistem electric-electronic, diagnoză sistem ABS-EBS, diagnoză sisteme de injecție, diagnoză sisteme de climatizare, sisteme GPS – vânzare, instalare, alarme auto – vânzare, instalare, sisteme audio – vânzare, instalare, sisteme de avertizare la parcare etc.), reglajul geometriei roților, vulcanizare (montarea anvelopelor, echilibrarea anvelopelor, reparații anvelope) etc. Pentru alte detalii, intrați pe site.

Să reținem această recomandare, dacă vrem ca mașina noastră să fie pe mâini bune.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “timas.ro, service auto și ITP pentru mașina ta”

  1. Relu says:

    noiembrie 17th, 2016 at 15:08

    Chiar eram in cautarea unui service si acest articol m-a ajutat sa il gasesc.

Adauga un comentariu