Un masaj erotic este binevenit dacă vrei să-ţi menţii potenţa

duminică, august 11, 2019 9:52
Posted in category Diverse

MasajArtemisDeşi în România, ieşită târziu din Evul Mediu, se discută foarte puţină despre sexualitate, lucru oarecum normal într- ţară unde un segment important al populaţiei crede că Soarele se roteşte în jurul Pământului şi pupă moaşte la greu, domeniul sexualităţii masculine, căci despre el vom vorbi în acest material, ocupă un loc central, poate chiar cel mai important, în viaţa oricărui bărbat.

Trebuie spus din capul locului că 1 din 5 români suferă de impotenţă, într-o formă sau alta. Pentru cei 20% dintre concetăţenii noştri, dar nu numai pentru ei, o recomandare simplă: pentru a vă menţine potenţa, specialiştii recomandă să apelaţi periodic la un masaj erotic.

Este cunoscut faptul că, odată cu trecerea timpului, organismul nostru nu mai reacţionează ca la 20 de ani. Poţi fi un bărbat de succes în domeniul tău de activitate, dar pe partea erotică să ai mari probleme. Cum pot fi problemele legate de sexualitate reduse sau chiar eliminate, mai ales după vârsta de 50 de ani? Ei bine, răspunsul la întrebare este acelaşi ca în multe alte domenii: să fii un om informat şi să-ţi schimbi modul de gândire, de raportare la realitate.

De regulă, bărbaţii pun mare preţ pe erecţie, pe potenţă, în general. După 50 de ani constaţi că erecţia nu mai este aceeaşi ca la 25 de ani. Cel mai prost lucru pe care-l poţi face în acest caz este să intri în panică şi să te consideri un bărbat impotent. Ei, o să te simţi jenat de situaţia în care te afli, mai ales dacă erecţia te lasă când ţi-e lumea mai dragă, dar această problemă, repet normală după 50 de ani, are rezolvări multiple. Iar una dintre ele, iarăşi mă repet, este un masaj erotic periodic.

Pentru a înţelege de ce nu trebuie să intri în panică dacă apar probleme legate de potenţa proprie, şi de aici implicit necesitatea unui masaj erotic, de preferinţă cât mai des, iată la ce te poţi aştepta după ce ai trecut bariera vârstei de 50 de ani.

Modificările care au loc în corpul tău, pe măsură ce înaintezi în vârstă, sunt normale. Aceste modificări sunt previzibile şi nu ar trebui să te surprindă sau să te supere.

Pentru a obţine erecţia după 50 de ani, poate chiar după 40 de ani, vei avea nevoie într-o mai mare măsură de stimulare directă. În mod sigur, erecţia nu se va mai produce la fel de rapid şi de simplu ca în adolescenţă sau ca la 20 de ani. La acea vârstă, doar gândul la sex, imaginea partenerei dezbrăcate sau simpla închipuire a unei situaţii sexuale făceau ca penisul să reacţioneze în câteva secunde. Acest lucru, pur şi simplu nu se mai petrece după o anumită vârstă. La maturitate toate sistemele fiziologice – inclusiv cel la care ne referim – reacţionează mai lent.

Fără îndoială că îţi va lua mai mult timp pentru a obţine o erecţie doar la stimularea mentală, nu va mai fi de ajuns să te gândeşti la sex, iar stimularea directă a penisului va fi din ce în ce mai necesară.

S-ar putea, însă, ca acest fapt să nu fie chiar atât de neplăcut. Cu siguranţă, el nu înseamnă că eşti pe punctul de a nu mai putea să ai erecţie şi nici că vei înceta să mai faci sex, ci doar că partenera va trebui să te ajute în cadrului actului sexual. Pentru aceasta, este cu adevărat important ca partenera să fie înţelegătoare şi iubitoare. Ea te poate ajuta folosindu-şi mâinile, gura, sânii sau alte părţi ale corpului. Astfel, veţi inaugura un nou capitol în relaţia voastră sexuală, care va deveni mai senzuală, mai variată şi vă va implica pe amândoi într-o mai mare măsură.

Dacă-ţi doreşti un masaj erotic de vis, MasajArtemis.ro este locul unde trebuie să ajungi, pentru o eventuală programare. Iată şi datele de contact.

Adresa: strada Constantin Coanda 27, Bucureşti

Zona: Piaţa Victoriei

Telefon programari: 0727 861 111

Telefon angajări: 0732 855 488

E-mail: artemis.masaj@gmail.com

Web: www.masajartemis.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu