Un proiect Tesla încă nefinalizat are deja precomenzi în valoare de peste 50 de milioane de dolari

duminică, mai 2, 2021 9:12
Posted in category Mass-media

Tesla Cybertruck

Proiectul de autovehicul Tesla Cybertruck a primit comenzi în valoare de peste 50 de milioane de dolari, chiar dacă produsul nici măcar nu există încă. Aceasta arată cât de încântați sunt oamenii de noile pickup-uri electrice și tipurile de aventuri pe care le poți face cu ele.

Se numește „CyberLandr”, iar producătorul susține că va oferi o baie, un dormitor, o bucătărie și un birou care se pot ascunde complet în autovehiculul Cybertruck. Apoi, design-ul pop-up poate fi implementat la cerere pentru camping adevărat sau „Overlanding” (oriunde și peste tot). Acest „CyberLandr” valorează aproximativ 50.000 USD, dar asta nu împiedică oamenii să comande unul.

Este o idee elegantă și superambițioasă, iar fanilor Tesla le place. Compania a început să pre-comande pentru această soluție inovatoare de camping și numărul pre-comenzilor a explodat. Producătorii susţin că au primit deja suficiente precomenzi pentru vânzări de peste 50 de milioane de dolari.

Acestea fiind spuse, acum vine partea grea. A face așa ceva cu siguranță nu va fi ușor, mai ales având în vedere că nu au un Cybertruck pe care să îl testeze. Și asta în afara promisiunilor cu design-ul pop-up și toate celelalte. Practic, merg pe un drum necunoscut şi extrem de riscant, la fel ca toți cei care au comandat în prealabil și speră să iasă bine.

Se crede că Tesla are aproape 1 milion de rezervări pentru Cybertruck în acest moment.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu